Najnovije

"Ukoliko Kosovo uđe u Savet Evrope Srbija da suspenduje ugovore sa NATO i EU!"

"Ukoliko Savet Evrope u svoje članstvvo bude primio tzv. Republiku Kosovo vlast u Srbiji treba da proglasi potpunu vojnu i političku neutralnost. Ovo praktično znači da  u narednom periodu treba suspendovati niz zakona i ugovora koje je država potpisivala sa NATO, EU i drugim međunarodnim organizacijama koje ne poštuju međunarodno pravo koje garantuje teritorijalni integritet Srbije", kaže predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović.

On kaže da je samo takvim potezima je moguće izboriti poziciju u kojoj će početi da se poštuje interes naše države i naroda.

- Ono što je pri tome važno imati u vidu je to da i NATO i EU u najvećoj meri blefiraju i ne žele da im se desi neka velika kriza na Zapadnom Balkanu jer bi to bio osnov da Rusija i Kina politički dobiju manevar da deluju u regionu koji je svakako meki trbuh političkog zapada. Ovo je ujedno prilika da Aleksanar Vučić pokaže da li je zaista nezavistan i suveren kao što sam govori ili je ucenjena marioneta što mi iz opozicije tvrdimo – kaže Parović.

Da li je se Vučić dogovotrio da tzv. Kosovo uđe u Savet Evrope, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA