Najnovije

"DOVEDITE MI SRBINA!" Žoze Morinjo ima jedan zahtev za upravu kluba

Žoze Morinjo ima jasan plan za narednu sezonu.

Foto: Jutjub

Želi da Roma bude još jača nego što je sada, Liga konferencija je bila samo usputna stanica na trasi njegovog "voza uspeha", a da bi ostvario veće uspehe, potreban mu je iskusniji igrački kadar od onog kojim raspolaže.

I tu u priču, koja je završila na naslovnoj strani današnjeg izdanja "Korijere delo sport", ulazi jedan Srbin.

Nemanja Matić od naredne sezone neće igrati za Mančester junajted. On je javno obelodanio da će potražiti novu sredinu, a već su se pojavili klubovi koji su zainteresovani za iskusnog vezistu.

Što se budućnosti Matića tiče, iz Italije stižu informacije da je Roma pokazala interesovanje za njega. Dobro je poznato koliko Žoze Morinjo ceni kvalitete fudbalera iz Vrela. NJih dvojica su sarađivali u Čelsiju i Mančester junajtedu, a od leta bi ponovo mogli da budu zajedno i na "Olimpiku".

Štaviše, portugalski stručnjak insistira da se Srbin dovede, piše "Korijere delo sport".

U tom tekstu se, pored ostalog, navodi:

- "Posebni" kao ključno pojačanje vidi Matića, veznog igrača Junajteda s kojim je već radio u dva kluba. Morinjo je nedavno vrlo pohvalno govorio o njemu. Srbin će postati slobodan igrač 30. juna, napuniće 34 godine u avgustu, ali, prema mišljenju "Posebnog", i dalje ima veliku motivaciju.

Mogao bi Matić da pomogne ekipi i kvalitetom, i svojom ličnošću.

Postigao je dogovor s upravom kluba iz Mančestera da prekinu saradnju godinu dana pre roka, a nijedna strana se tome nije protivila. Čeka ga verovatno poslednji veliki ugovor u karijeri. On je Morinjov "lojalista" i njegov transfer iz Čelsija u Mančester junajted za 45 miliona izazvao je velike diskusije.

Trenutna plata mu je skoro sedam miliona godišnje. Srbin je spreman da smanji svoje zahteve, ali treba računati i na bonus koji će dobiti za potpisivanje ugovora. Fizički je i dalje vrlo spreman, i pored godina u kojima se nalazi - piše pomenuti italijanski list.

Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA