Najnovije

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ NAPUŠTA HUMSKU: Sa 132 pobede ispisao istoriju crno-belog kluba

Po završetku sezone, Aleksandar Stanojević će napustiti poziciju šefa stručnog štaba Partizana bez obzira na epilog poslednje dve utakmice.

Odluka je takva da ju je aktuelni strateg već nagovestio čelnicima kluba kako bi imali dovoljno vremena da u pauzi između dva prvenstva posegnu za narednim rešenjem, prenosi “Mozzartsport”.

Rukovodioci tima iz Humske su pokušavali da odvrate Stanojevića od ovakvog poteza, uvereni da je najbolje rešenje i za naredni takmičarski ciklus, ali su shvatili da je emotivno potrošen i da više ne vidi svrhu rada u srpskom fudbalu.

"S obzirom kako stvari funkcionišu i kako se dešavaju nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno. Bili smo pokradeni u više situacija. Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili. Vrlo sam razočaran zbog toga. Ne nadam se više. Činjenica je da nam na ključnim utakmicama nisu dozvolili da pobedimo. Stvarno sam razočaran, ne znam na koji način više ovde da funkcionišem i radim", predočio je Stanojević na poslednjoj konferenciji za medije.

Stanojević je ostvario 132 pobede u prvenstvu, Kupu i evropskim takmičenjima i u tom kriterijumu prestigao je čuvenog Ilješa Špica koji ima 131, navodi se na sajtu crno-belih.

Stanojević se nalazi na trećem mestu večne liste Partizanovih trenera po broju utakmica - 173 i blizu je drugoplasiranog Ilješa Špica (206).

Rekorder po broju pobeda i utakmica je LJubiša Tumbaković koji je od 1992. do 1999. i od 2000. do 2002. godine predvodio Partizan u 405 takmičarskih utakmica i ostvario 295 pobeda.

Jedan od najlepših golova u istoriji finala lige šampiona možete pogledati OVDE.

Izvori: Kurir sport, Mozzartsport i Beta

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA