Najnovije

DVERI: Novac za Paradu uplatiti za lečenje dece

Srpski pokret Dveri apelovao je danas da se otkaže Parada ponosa, a da se kako su naveli „stotine miliona iz budžeta namenjenih promociji homoseksualizma usmere na lečenje dece, pronatalitetne mere i promociju osnovnih ljudskih prava u Srbiji“.

Foto: Jutjub

Dveri u saopštenju navode da „gej parada nije prihvatljiva za 85 odsto gradjana“ i „da je promocija homoseksualizma vrlo opasna za celokupno društvo“, te da vlast zloupotrebljava i ugrožava zajednicu paradom koja treba da prikrije ekonomski sunovrat i sve afere.

„Ministarki Gordani Čomić nije dosta ‘obična’ gej parada, već bi da od Beograda i Srbije pravi evropsku prestonicu homoseksualizma i novi simbolički centar antihrišćanskih i antiporodičnih vrednosti, kao i da autoritarno nameće LGBT agendu“, navedeno je u saopštenju.

Dveri su pozvale ministarku za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordanu Čomić da se pridruži njihovom apelu, ocenivši da ona nikada nije pokušala da zaštiti bazična ljudska prava kao što je pravo na rad, pravo za zdravstvenu zaštitu, pravo za zdravu životnu sredinu.

Povodom saopštenja Dveri u kome se ističe da će ovaj pokret tražiti od Skupštine Srbije da zabrani održavanje Parade ponosa, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić rekla je za Danas da zabrana okupljanja nije nadležnost Narodne skupštine.

Izvor: srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA