Najnovije

DA LI JOKIĆ OSTAJE BEZ MAKSIMALNOG UGOVORA? Gazda otišao u Minesotu, navijači Denvera u strahu zbog Nikole

Potresi u Denveru! Nagetsi su ostali bez čoveka koji je doveo Nikolu Jokića i imao velike ambicije sa Srbinom. Na redu je bio maksimalni ugovor i napad na NBA prsten.

Foto: Jutjub

A onda šok Tim Koneli je doneo odluku da ode u Minesotu. Završni pregovori su u toku, Timbervulfsi su mu ponudili isti posao kao u Nagetsima, samo uz značajno povećanje plate na čak 40 miliona dolara za pet godina. 

Denver je ostao bez predsednika, a da li će i bez Nikole Jokića. Srbin je na leto trebao da potpiše petogodišnji supermaks ugovor sa Nagetsma i da za to zaradi  254.000.000 dolara.

Prema informacijama koje stižu odlazak Konelija to neće promeniti, ali ipak navijači su u strahu da momak iz Sombora ne krene stopama čoveka koji je stvorio MVP igrača od Nikole

- LJudi iz organizacije kluba su prethodnih dana često razgovarali sa Jokićem zbog Konelijeve odluke. Nikola nema nikakav problem sa tim i slaže se sa pravcem u kom tim ide - piše lokalni "Denver post", koji je malo umirio navijače.

Srpski centar je još tokom sezone isticao da "voli klub i da će produžiti ugovor", a koliko su Nagetsi zbog svega toga bili zabrinuti najbolje govori i činjenica da su Nikolu odmah zvali da čuju njegovo mišljenje o Konelijevom odlasku.

Jokić je i dalje zakopčan na tu temu, kao i na mnoge druge, pa će naredni dani biti burni u Denveru.

Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA