Najnovije

LEKARI ZA ISTINU UPOZORAVAJU: Korona je lažna pandemija stvorena u političke svrhe! Ne prihvatajte vakcinu!

UZ učešće stotina profesionalaca iz celog sveta, „Lekari za istinu“ izjavili su da je kovid-19 lažna pandemija stvorena u političke svrhe.

Ilustracija (Foto: pixabay.com)

Pozvali su lekare, medije i političke vlasti da širenjem istine zaustave ovu operaciju.

Udruženje «Lekari za istinu» predstavljeno je na konferenciji za novinare 25. jula u Madridu u kontekstu opšteg velikog uzbuđenja i mnogih očekivanja širom sveta.

Grupa, koju su predvodili lekari Natalija Prego Kancelo i Angel Luis Valdepenas ostvarila je direktnu vezu sa vanparlamentarnom komisijom lekara iz Nemačke, grupom Epidemiolozi iz Argentine i lekarima iz Sjedinjenih Država i Argentine.

Događaj je započeo govorom Hajko Šening, predstavnice nemačke vanparlamentarne komisije za proučavanje koronavirusa. Govorili su profesionalci iz Argentine i Sjedinjenih Država. Skup je zaključen objavom 4 osnovne tačke interpelacije vladi i španskim vlastima od strane udruženja «Lekari za istinu».

Prezentaciji je u Madridskoj palati štampe prisustvovalo više od 400 ljudi, uključujući mejnstrim i alternativne medije, lekare i asistente. Predočeni su podaci, brojke, analize i razmišljanja koja pokazuju neusklađenu i štetnu prirodu mera koje se primenjuju u celom svetu a koje se odnose na kovid-19.

„Ovo je svetska diktatura sa sanitarnim izgovorom“, istaknuto je u zaključku sastanka. Lekari su se složili da:

-žrtava od koronavirusa nije bilo više od prošlogodišnjih smrtnih slučajeva od gripa;

-brojke su preuveličane izmenama medicinskih protokola;

-zatvaranje zdravih i prisilna upotreba maski nemaju naučnu osnovu;

-bolest poznata kao kovid-19 nema jedinstven infektivni obrazac, već njihovu kombinaciju.

"Postoje ukršteni toksični obrasci", rekao je Angel Luis Valdepenas. „S jedne strane, elektromagnetna kontaminacija fi5v-ghee, a sa druge, uticaj vakcinacije protiv gripa. Postoji interakcija i osnaživanje, što se mora istražiti “.

Na kraju sastanka Angel Luis Valdepenas je naglasio:

Moramo da kažemo našim vladama da nikad ne sme da se desi da nas primoravaju da se vakcinišemo ili čak da nam to preporučuju kao najmanji osećaj razboritosti.

Valdepenas je završnu intervenciju zatražio od štampe, apelujući za „napor odgovornosti koji do sada nismo videli“ i kritikovao „neprekidno bombardovanje informacijama o pandemiji, bez vaganja i količine i kvaliteta informacija“.

Lekar je ukazao da mediji, kada govore o „novim epidemijama“, trebali da razjasne da su to samo pozitivni testovi, ali da 98 procenata [stanovništva] čine „zdravi, asimptomatski ljudi“.

Na kraju događaja, panelisti su izašli na ulice praćeni brojnim prisutnima da vapiju: Slobode!

Zajedno su prošetali do Plaza de Kalao, uobičajenog mesta sastanka Pokreta 2020. godine. Tamo su razgovarali više od dva sata sa prolaznicima i ljudima koji nisu mogli da uđu u salu.

Međutim, i ovo bi moglo biti uklanjano, kada „proveritelji činjenica“ nađu da nešto ovde nije u skladu s politikom vlade.

SAA u kontranapadu pokušava da uništi terorističko gnezdo. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: fakti.org

Bonus video

 

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA