Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) VRHUNAC SADIZMA U HERSONU: Pronađena soba za mučenje sa ostacima ruskog vojnika

U selu Zelenovka, sedam kilometara od Hersona, ruski vojnici supronašli mučilište koje su postavili ukrajinski nacionalisti ili vojska i minirano telo izmučenog čoveka sa uniformom ruske vojske, saopštili su za RIA novosti pripadnici ruskih bezbednosnih organa koji su izvršili raciju. Ruska novinska agencija je dobila i snimak sa lica mesta.

Amblem ruske vojske (Foto: RIA Novosti)

„Minirano telo, kako se pretpostavlja, ruskog vojnika, pronađeno je u podrumu pored drumskog kafića '’Stari dub'’ na magistralnom putu M-14 u Zelenovki. Na lešu su pronađeni ostaci vojne uniforme Oružanih snaga Rusije. čovek bez nogu, sa znacima torture i posečenim grkljanima“, rekao je jedan od učesnika operacije.

Na video snimku iz podruma kafića vidi se da pored tela leži predmet koji službenik obezbeđenja na snimanju naziva protivtenkovskom minom, kaže i da se na istom mestu nalazi trotil.

Prema rečima sagovornika agencije, špricevi, verovatno sa drogom, i veliki broj plastičnih transportnih sanduka od američkih protivoklopnih sistema DŽavelin, kojima SAD snabdevaju ukrajinsku vojsku i pripadnike nacionalističkih bataljona, razbacani su po teritorija kafića. Sve se to može videti i na snimku.

O dešavanjima u Mariupolju pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA