Najnovije

BOLI DOK SE GLEDA! DONČIĆ "LOMIO" KOLENA ČUVARU: Luka ga ponižavao, pa se isprsio u kameru! (VIDEO)

Luka Dončić je i prethodne noći odigrao brutalan meč u NBA ligi, ali to nije bilo dovoljno da bi njegov Dalas došao do pobede nad Finiksom. Sada gube 2:0 u seriji...

Foto: Jutjub

I ovoga puta je Dončić morao da igra sam, nije imao pomoć saigrača kao ni Nikola Jokić, tako da je ubacio 35 poena (13 od 22 iz igre), uz još pet skokova i sedam asistencija, ali jedan njegov potez od prethodne večeri najbolje govori koliko je sjajan igrač i koliko ga je teško čuvati.

Uspevali su igrači Finiksa u pojedinim situacijama da ga osujete, ponekad prođu udvajanja jer ostali igrači Dalasa ne blistaju, međutim u situacijama "jedan na jedan" niko ne može da ga čuva.

To je na svojoj koži osetio Kem DŽonson, jedan od najboljih šestih igrača lige, koga je Dončić izvrteo kao na ringišpilu.

Driblao je u levo i desno, propisno "polomio" kolena svom čuvaru, a komentatori su potpuno euforično ispratili njegove poene. Nakon toga je još uspeo da "uđe u telo" DŽonsonu i da dobije još dodatno slobodno bacanje, pa je burno proslavio gledajući u televizijske kamere.

Pogledajte:

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA