Najnovije

EMIL VLAJKI: Hrvatska zločinačka agresija na BiH

Uskoro će se Hrvatska pridružiti zločincima međunarodnog prava. Dodik je već umrtvljen, gurnut u drugi plan i pod sankcijama Amerike i Engleske, a njegova genocidna Republika Srpska je pod okupacijom humanitarnih NATO snaga. S te strane nema, dakle, opasnosti.  Ali se u regiji pojavio novi zločinac, kasapin strašniji od Hitlera, koji želi da brutalno uništi čitav bošnjački narod u Bosni i Hercegovini. Taj esesovac se poziva na prijateljstvo sa Dodikom, a ubrzo će se otkriti i njegove veze sa budućim ratnim zločincem Putinom, dok  njegov trabant u BiH, Čović, sprema krvavi pir. I da ne dužim, riječ je o bivšem bokseru, uličnom fajteru, a sada predsjedniku Lijepe Naše, Hrvatske, Milanoviću. NJegova monstruoznost ide toliko daleko, da želi spriječiti da Finska i Švedska uđu u NATO kako bi se oslabila moć Zapada pred nemilosrdnim ruskim napadima.

Piše: Emil Vlajki

Građanski Bošnjaci protiv nacional-šovinista Hrvata

Svi dobro znamo, kakav je bošnjački narod, pogotovo njegove elite na čelu sa Izetbegovićem, juniorom. Apsolutno miroljubiv kome Srbi pripisuju nekakve izmišljene mudžahedine i teroriste. Mnogo važnije je, međutim, što su Bošnjaci, tvorci novog političkog pravca, neviđenog u novoj političkoj misli, građanskog islama. Nažalost, sadašnji ustav BiH je nacional-šovinistički i govori o nekakvim konstitutivnim narodima, Bošnjacima, Srbima i Hrvatima. Zamislite, jedna takva monstruozna stvar postoji u dvadeset prvom stoljeću! I dok Srbi i Hrvati i dalje žive sa svojim vampirskim nacionalizmima, Bošnjaci se osjećaju građanima i tako se i ponašaju. Biraju svoje političke predstavnike, ne u funkciji vjere i nacije, veće u svrhu racionalnosti i ekonomske efikasnosti. NJih ima četiri puta više nego Hrvata u muslimansko-hrvatskoj Federaciji, što je važno za zapamtiti. Istinski dokaz da su Bošnjaci europski građani je taj što umjesto da biraju svoje  unutar političkog sistema, oni velikodušno biraju Hrvate na mnogim funkcijama.

Hrvati u BiH odlaze u ilegalu

Hrvati se uvrnut narod s kompleksom male nacije. Nikako da uđu u moderan, građanski svijet. Imaju perverznu, iskvarenu, prljavu maštu. Tvrde kako su postali muslimansko cvijeće te kako muslimani/Bošnjaci biraju hrvatske izdajice koji rade za Bošnjake kao hrvatske političke kadrove. Govore kako su politički robovi Bošnjaka bez imalo konstitutivnosti i kako su ih bivši Visoki predstavnici u BiH protektoratu doveli u takvo stanje. Čak spominju i nekog Hantingtona koji je iznio lažnu ideju da se u Bosni i Hercegovini odvija sukob civilizacija: islam u vidu Bošnjaka protiv dva kršćanska naroda, Srba i Hrvata. Ni sam crni đavo se ovako nečeg ne bi sjetio.
Sve u svemu, Hrvati izjavljuju kako ovako dalje ne može. Pošto se izborni zakon nije promijenio u smislu da osigura Hrvatima da biraju svoje prave predstavnike, onda će oni uzeti stvar u svoje ruke. Kada ih na ovim izborima u listopadu Bošnjaci ponovo pređu i izaberu lažne hrvatske predstavnike, oni odlaze u ilegalu.

Krvavi scenarij

Evo kako će se stvari odvijati ako se izbori ove godine održe u BiH. Građanski Bošnjaci će nanovo izabrati svoje hrvatske političke predstavnike. Hrvati ih neće prihvatiti tvrdeći da su to hrvatske izdajice.
Pošto se legalno ništa više neće moći uraditi, Hrvati će osnovati treći entitet unutar Federacije sa nazivom Herceg-Bosna. Građanski Bošnjaka kojih ima četiri puta više, milijun i osamsto tisuća naspram četiristo i pedeset tisuća Hrvata, a i daleko su bolje naoružani, nastojat će spriječiti ostvarenje te Luciferske ideje. Pošto su mnogo jači, nastat će opravdani masakr Hrvata. Hrvatska, kao i Ruska federacija koja je ušla u Ukrajinu da navodno zaštiti svoje građane, uči će s vojskom u BiH. Ustvari, ona će željeti uzeti čitavu Federaciju i pripojiti je sebi. NATO neće smjeti reagirati jer je Hrvatska njegova članica.
Konačno, vrlo je vjerojatno da će zločinačka Hrvatska smanjiti svoje apetite i  pripojiti sebi hrvatske dijelove Federacije.

Predhodne tekstove Emila Vlajkija čitajte OVDE.

NATO je udvostručio svoje snage u istočnoj Evropi i, zapravo, sprema se za rat, izjavio je zamenik načelnika Generalštaba Oružanih snaga Belorusije Ruslan Kosigin. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA