Najnovije

"Meksička gotika": Roman koji će vas osvojiti ovog proleća!

Proleće je uveliko stiglo a Vulkan izdavaštvo nam donosi naslov koji će nam još više upotpuniti dane. "Meksička gotika" je stigla u knjižare a roman možete poručiti i putem sajta vulkani.rs.

Foto: Vulkan

Kada dobije neobično pismo od svoje rođake koja je moli da je spase tajanstvene opasnosti, Noemi je jasno da nešto nije u redu. Zbog toga smesta odlazi u zabačenu seosku vilu u Meksiku, ne znajući šta je tamo čeka.

Noemi nije klasična heroina. Ona je glamurozna pripadnica visokog društva, a njene otmene haljine i savršeni crveni karmin primereniji su koktel-zabavama nego izigravanju detektiva-amatera. Ali ona je inteligentna i nepokolebljiva i ničega se ne plaši: ni muža svoje rođake, opasnog i zavodljivog Engleza, ni njegovog oca, stare glave porodice, naizgled očaranog svojom gošćom, a ni same vile, koja joj u snove ubacuje vizije krvi i zle kobi.

U sudaru snova i stvarnosti, ludila i zdravog razuma, davno zakopana prošlost ponovo će izroniti na površinu, a Noemi uskoro shvata da možda nikada neće moći da napusti ovu zagonetnu kuću.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA