Najnovije

DVERI: Zabraniti NATO-gej paradu u septembru u Beogradu

Najavljena gej parada u septembru nije ništa drugo nego produžena ruka NATO pakta u Srbiji i novi pokušaj daljeg urušavanja naših tradicionalnih duhovnih, moralnih i porodičnih vrednosti. Ne može biti slučajno to što zapadni centri moći širom sveta stalno kače LGBT zastave na svoje ambasade, jer je to očito nova totalitarna ideologija kojom žele da zavladaju svetom.

Foto: Dveri

Srpski pokret Dveri predložiće novom sazivu Narodne skupštine da usvoji Zakon o zabrani promocije homoseksualizma maloletnim licima i preporuku Vladi Srbije o zabrani gej parade u narednih 100 godina jer jednostavno ne možemo da prihvatimo da dete treba da ima tatu i tatu ili da se pre podne oseća kao muško a popodne kao žensko. Ne želimo Beograd u septembru kao evropsku prestonicu promocije homoseksualizma, pornografije i svih drugih vidova izopačenosti koje se mogu videti na masovnim gej paradama širom sveta.

Najavljena septembarska parada u Beogradu predstavlja takođe i bezbednosni i zdravstveni rizik i treba je otkazati i iz tog razloga. Ovo poslednje posebno s obzirom na širenje tzv. majmunskih boginja koje prema raznim javnim izvorima najviše prenose upravo homoseksualci.

Da li je Srbiji potrebno da u septembru bude domaćin za 100.000 homoseksualaca iz čitavog sveta i da li zemlja Svetog Save to sebi sme da dozvoli?

Srpski pokret Dveri će se uključiti u sve parlamentarne i vanparlamentarne mirne i demokratske aktivnosti da ova najavljena septembarska sramota u srpskoj prestonici bude zabranjena.

Izvor: Dveri

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA