Najnovije

PAVIĆ: Trivić pokazuje da je isto dati državu u ruke njoj ili nekom strancu

Politički analitičar Aleksandar Pavić ocenio je da potpredsednik PDP-a i kandidat opozicije za predsednika Republike Srpske Jelena Trivić razgovorima sa Kristijanom Šmitom, koga Republika Srpska ne priznaje za visokog predstavnika u BiH, podriva zemlju.

Pavić je istakao da Trivićeva radi isto što i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji se nedavno, takođe, sastao sa Šmitom.

"Vidi se da oni pokazuju lojalnost zapadnim ambasadama, a ne Republici Srpskoj. Jednostavno, ovo što je uradila Trivićeva je podrivanje države i neko ko to radi ne može da je vodi", rekao je Pavić za Srnu.

On smatra da je Trivićeva odlukom da se sastane sa Šmitom u Banjaluci pokazala da je potpuno isto dati državu u ruke njoj ili nekom strancu.

"Nikakve razlike u tome nema, jer ako ti ideš direktno protiv države, onda si antidržavni element. Ona (Trivićeva) da sedne na bilo koju visoku funkciju, bolje je da direktno postanemo 51. država SAD ili da se proglasimo za protektorat Brisela", ocenio je Pavić.

Prema njegovom mišljenju, Trivićeva je organizacijom jučerašnjeg sastanka sa Šmitom u Banjaluci napravila dva ogromna prekršaja.

"Prvi se tiče državne politike, a drugi je taj što ona prihvata nekog kolonijalnog upravnika, koga ne priznaju ni Rusija ni Kina, tj. saveznici Srpske", zaključio je Pavić.

Najnoviju kolumnu Emila Vlajkija pročitajte OVDE.

Izvor: Srna i Fakti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA