Najnovije

EMIL VLAJKI: Mogu li srpski kosmonauti stići na Mars

Tko god bude pročitao ovaj naslov, nasmijat će se. Mogu jedino u crtanim filmovima. Ista stvar je sa opozicijom u Srbiji i Republici Srpskoj. Mogu li ikada osvojiti izbore. Tu je vjerojatnost da se to desi još manja nego kod kosmonauta. U Srbiji je ta stvar završena, a u Republici Srpskoj bi se to trebalo desiti u listopadu ove godine.

Piše: Emil Vlajki

Ustvari, kad malo bolje razmislim, postoje ipak teorijske mogućnosti da se ova čuda dese i sa kosmonautima i sa opozicijom.

Prvo, da Nijemac Šmit koji se predstavlja kao Visoki predstavnik za BiH, primjeni Bonska ovlaštenja, zabrani sadašnjoj poziciji da se prezentira na izbore i proglasi opoziciju pobjednikom bez ikakvih izbora. Ovo stoga, pošto i kad bi opozicija sama izašla na izbore, opet ih ne bi dobila.
Druga varijanta je da se Dodik i njegova svita povuku, pravdajući to time da je njihova vladavina predugo trajala te da je zbog toga u Republici Srpskoj sve manje demokracije, a sve više korupcije.

Postoji i Ćeranić –Galijašević varijanta. Britanski padobranci prave desant na Banja Luku, zauzimaju ključne institucije, hapse Dodika i njegove koji će naknadno biti predati Amerikancima i deportirani u Gvantanamo, a na vlast postavljaju opozicione lidere, uglavnom PDP-ovce koji su glavni britanski špijuni u Republici Srpskoj.

Ima tu jedna nezgodna stvar. Rusi su proglasili Dodika svojim najvećim prijateljem, od Kijevske Rusije do danas, što znači, da su predvidjeli i britanski desant na Banja Luku. Znači spremaju protuudar. Doduše, zlobni jezici tvrde da su Rusi obećali Dodiku bijeg u Moskvu u slučaju britanskog desanta. Ali ta varijanta otpada pošto Rusi žele da ostanu na Balkanu, a bez Dodika, smatra se, to ne mogu.

Pošto Zapad ne može dozvoliti da Dodik ponovo dođe na vlast, postoji, dakle, visoki stupanj vjerojatnosti da ćemo u skoroj budućnosti gledati okršaj britanskih desantnih snaga i 'Z' snaga ruskih specijalaca. Konflikt će se, naravno, proširiti, vojna misija Altea će se pretvoriti u NATO misiju, ruske snage za specijalne operacije će masovno stići u Republiku Srpsku. Kojim putem, upitao bi netko? Pa zračnim, naravno. A što je sa 'zatvorenim nebom? To priglupo dječje pitanje ne zaslužuje čak ni odgovor.

Epilog se zna. Rusi će poraziti britanske desantne snage i Altea/NATO misiju. U Srpskoj će se održati referendum o osamostaljenju i priključenju Rusiji, što će biti prihvaćeno od Dume. Srpska će dobiti poseban status kao i Kalinjingrad.

Što će biti u  muslimansko-hrvatskoj Federaciji. Tu će tek biti džumbusa. Naravno, NATO Hrvati će konačno pobijediti a muslimani će ponovo postati, što bi rekao Ante Starčević, hrvatskim cvijećem. Ne bi me čudilo da Milanović, kada mu istekne predsjednički mandat u Hrvatskoj, postane predsjednik hrvatsko-muslimanske Federacije koja će biti konfederirana sa Hrvatskom.

Ovo što sam vam ukratko ispričao, to će, koliko ga poznajem, i anticipirajući njegove stavove, DŽevad Galijašević sve razraditi u svojim novim intervjuima Radio Čikagu, RTRS-u, Pinku i HRT-u. Mislim, da će o svim ovim zbivanjima, on, Vučić, Dodik i Milanović, dati zajedničku izjavu za svjetske medije čim Rusi zauzmu čitav Donbas i definitivno sprovedu denacifikaciju i demilitarizaciju Ukrajine.

I da završimo sa početkom ove priče. Kada Republika Srpska postane dio Rusije, Dodik i Galijašević će postati prvi srpski kosmonauti i poslani na Mars. Prvi će tamo stvoriti novu rusku Republiku Srpsku, a drugi će se, kao i ovdje, uspješno boriti protiv terorizma Malih Zelenih.

Ostale tekstove Emila Vlajkija pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA