Najnovije

„Grejs Keli i draž ljubavi“: Od Holivuda do ljubavi sa Knezom od Monaka

„Grejs Keli i draž ljubavi“ nemačke autorke Sofi Benedikt roman je o nezaboravnoj holivudskoj ikoni i njenoj ljubavi sa knezom od Monaka.

Foto: Laguna

Godina je 1947. Protiv volje svojih roditelja, sedamnaestogodišnja Grejs odlazi u NJujork da studira glumu. Zaranja u blistavi Menhetn i hrabro se bori da postane glumica. Uprkos otporu moćnika filmske branše i očekivanjima koja se pred nju postavljaju, Grejs uspeva da ostane verna sebi. Režiser Alfred Hičkok učiniće je svojom muzom i ona će postati nezaboravna ikona filmskog platna. U ljubavi, međutim, čekaju je mnoga razočaranja – sve dok se ne upozna s Renijeom, knezom od Monaka. I tada mora da odluči: da li je njena ljubav dovoljno jaka da žrtvuje sve za nju i oprosti se od filma?

Ova drama, zasnovana na činjenicama, daje nam detaljan portret slavne glumice i princeze, ali i drugih poznatih ličnosti iz zlatnog doba Holivuda.

„Grejs Keli i draž ljubavi“ Sofi Benedikt u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari, kao i na sajtu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA