Najnovije

Tramp: SAD trpe jedno poniženje za drugim, na kolenima su, a mogu i odleteti u pakao

Sjedinjene Države trpe jedno istorijsko poniženje za drugim, na kolenima su, a ih ruše, dok se osnovna prava i slobode krše u njihovoj istorijskoj domovini, izjavio je Donald Tramp.

Bivši američki predsednik  nastušio je na forumu America First Policy Institute u Vašingtonu, gde je naglasio da su SAD za vreme njegovog rukovođenja zemljom bile lider u energetskom sektoru, da su cene benzina i inflacija bile prihvatljive, a Amerika poštovana u međunarodnoj areni.

„Sada su Sjedinjene Države, ukazao je, preplavljene migrantima zbog poroznih granica, energenti moraju da se traže od drugih zemalja, inflacija i cene benzina prelaze sve dopustive granice. O američkom snu ne može se više ni razmišljati – od njega ništa nije ostalo. Ako se ova ekonomska politika socijalizma, ovaj napad na civilizaciju, ne preokrene, neće biti ni zemlje! Već su je bacili na kolena. Ko bi rekao da će se ovo dogoditi?!“

„Zemlja nam leti u pakao!“, odmah u nastavku izgovorio je Tramp.

Pritom je podsetio da on već duže vreme govori o „paklenim izgledima“ za Sjedinjene Države pod DŽoom Bajdenom. Takođe: da je još u martu upozorio da „Bajdenova destruktivna politika zemlja vodi u pakao“.

Tramp je u martu, u DŽordžiji, povodom Ukrajine Bajdena „ubicom američkog sna“.

Na forumu America First Policy Institute pozdravljene su bile i njegove reči da je učešće muškaraca u ženskom sportu neprihvatljivo:

„Muškarcima ne treba dozvoljavati da se takmiče u ženskim sportovima. To je nepoštovanje prema ženama. U ženskom sportu nije mesto transrodnim muškarcima koji se izjašnjavaju kao žene!“

Tramp je neprihvatljivim nazvao i korišćenje seksualnih sadržaja u vrtićima i distribuciju blokatora puberteta u školama:

„Deca ne znaju šta je to. Ne znam ni ja šta je to, kao ni mnogi od vas“.

Ranije je Tramp rekao da na svetu postoje samo dva pola – ženski i muški.

U martu 2021. godine je Senat SAD odobrio postavljanje doktorke Rejčel Levin, koja je bila podvrgnuta operaciji promene pola, za pomoćnicu ministra zdravlja.

U februaru 2022. je kvir-aktivista i „nuklearni štreber“ Sem Brinton imenovan je za pomoćnika predsednika Sjedinjenih Država za odlaganje nuklearnog otpada.

Sam Bajden je, čestitajući Dan vidljivosti transrodnih osoba, istakao da ih on i njegova administracija vide „napravljene prema liku Božijem“.

Portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova postavila je povodom ovog poslednjeg pitanje: „Kakav je to Bog Vašingtona, u čije ime SAD ruše temelje univerzuma?“.

O borbama za Bahmut na donbaskom frontu čitajte OVDE.

Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA