Najnovije

ODLOŽENO SASLUŠANJE ZA UTORAK: Milenković nije želeo da odgovara na pitanja Tužilaštva bez advokata

Razgovor sa Slobodanom Milenkovićem u svojstvu građanina, koji je bio zakazan za danas u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, odložen je za sledeću sedmicu, na molbu Milenkovića.

Foto: Jutjub

On nije želeo da odgovara na pitanja tužilaštva bez prisustva svog punomoćnika, advokata Zdenka Tomanovića, pa je razgovor odložen za utorak, 12. jul.

Milenković je pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

Ponovo ističemo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica".

Takođe, rad na utvrđivanju svih okolnosti u ovom predmetu se nastavlja.

Što se tiče tvrdnje advokata Zdenka Tomanovića da je tužilaštvu prosleđena informacija o ugroženoj bezbednosti Slobodana Milenkovića i drugih lica, obaveštavamo javnost da zaključno sa današnjim danom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nije data, niti prosleđena ova vrsta informacija.

Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA