Najnovije

Iamon Mekkini: Starim kerovima su potrebni neki novi trikovi 

Dok svet klizi ka haotičnoj budućnosti masovni mediji  svojom voljom  ne haju za patnje za koje omogućavaju uslove da se dogode

Piše: Iamon Mekkini  ( Eamon-mckinney)

Agenda globalista je stalno napredovala duti niz godina, a njihove zle namere su nas  dovele u žalosno stanje u kojem se svet  našao danas. Ne preterujemo ako kažemo da kabala pokušava da sprovede  masovno izumiranje čovečanstva. Bil Gejc i ostatak  Davos plemena koja zagovara Novi svetski poredak godinama sa entuzijazmom govore o potrebi za "depopulacijom" 

Ima previše "beskorisnih izelica" prema njihovim rečima,. Genocidne Covid strahote koje su bile nametnute svetu pre više od dve godine poslužile su donekle toj agendi. Ukupan broj žrtava od onoga što je bilo zločinački eksperiment nad živim ljudima još uvek nije poznata, možda će proći godine pre nego što se dugoročni efekti u potpunosti razumeju.. Ipak, očita činjenica da je talas umiranja i zdravstvenih posledica očigledno zbunjujući mejnstrim medije koncentrisan isključivo među onima koji su verovali svojim vladama i uzeli, nevoljno ili ne, eksperimentalnu vakcinu.

Sportisti i mladi padaju mrtvi alarmantnim stopama, pa ipak masovni mediji ne mogu da iznađu korelaciju između toga i vakcine - da li su klimatske promene uzrok, pitaju se oni? Agresivni napad propagande koji je omogućio covid laži bio je moguć samo uz saučesništvo masovnih medija glavnog toka. Koristeći svako sredstvo dezinformacija koje  im je bilo na raspolaganju ućutkali su svako drugačije mišljenje, čak i one koji dolaze od nekih od vodećih svetskih eksperata u toj oblasti. Dr Robert Maloun, izumitelj MRNA tehnologije, Keri Malis tvorac PCR testa, i mnogi drugi renomirani naučnici su ućutkani. I naravno, disidenti, "anti-vakseri" su izvrnuti podsmehu kao "teoretičari zavere". Izraz koji je stvorila CIA da diskredituje i marginalizuje one koji su osporili ubistvo J.F.K. pre bezmalo 60 godina. Bez potrebe da se naslađujemo zbog njihove zle sudbine,  sada postoji neka opravdanost da su grupa pod najnižim rizikom od COVID "teoretičari zavere" koji su dobro znali da ne treba da imaju poverenje u  farmaceutske industrije, svoje vlade ili masovne medije.

Isti masovni mediji  su u jednakoj meri saučesnici u svim zapadnjačkim nepočinstvima poslednjih godina. 9/11, rat u Iraku, Avganistan, Sirija i najskorije kriza u Ukrajini. Masovni mediji, bilo da su navodno liberalni ili konzervativni, svi su služili kao oduševljene navijačice  za svaki sukob koji su počinili Amerika i NATO.  Bez njihovog omogućavanja i promocije agende, njena implementacija ne bi bilo moguća. Kada dođe vreme za svođenje računa, a doći će, biće odgovorni za mnogo toga. Ako postoji razloga za nadu,  u užasu aktuelnih događaja to je da baš ovo sredstvo kontrole stanovništva brzim koracima gubi sposobnost da utiče na narod.

Toliko je apsurdno i šokantno postalo da malo ko više veruje u to. U Americi nedavne ankete pokazuju da je poverenje u TV vesti  u procentima izraženim u jednocifrenim brojevima, brojke štampanih medija su neznatno veće, ali i dalje žalosno niske. Slična statistika  se može naći širom sveta. Tokom čitavog covid perioda većina medijskih kanala bila je finansirana državnim sredstvima da se striktno pridržavaju covid narativa, bez državnog novca većina bi već bankrotirala. Sa sve manje ljudi koji ga gledaju, a još manje njih im veruje, ovo više nije efikasno sredstvo kontrole. Podrazumeva se, glavna tema na nedavnom sastanku Svetskog Ekonomskog Foruma (WEF) bio je nedostatak poverenja ukazan globalistima i masovnim medijima, a onda se pitaju  zašto? Cenzurišući alternativu, čini se da su ne-korporativni mediji jedino što im je preostalo, "ako ne veruju u laž, možemo bar da blokiramo istinu".   Uz pomoć big tech kompanija,  ovo je samo delimično uspelo, neke istine su previše očigledne da bismo ih prenebregavali, što je dovelo do masovnog egzodusa što dalje od masovnih medija,  jer ih narod zaobilazi u širokom luku u rekordnom broju.

Svet se zauvek promenio posle događaja  9/11. To je bio casus belli ( povod za rat prim. prev) koji je opravdao fabrikovani rat protiv terorizma i invaziju i uništavanje drevnih civilizacija u Iraku, Avganistanu, Siriji i Libiji od kojih nijedan nije imao nikakve veze sa terorističkim pretnjama, već samo još više korporativnih ratova da obogati pohlepnu manjinu moćnika.

A kada su zapadne vlade govorile o 'oružju za masovno uništenje', opet su masovni mediji  bili ti koji su bez sumnje ponavljali laži. Ali, kao i neuspeli masovni mediji, "lažni signali za uzbunu ( false flags prim.prev)", već duže vreme omiljeno sredstvo koje bi opravdalo bilo koje strahote koje se planiraju sledeće,   sada se dobro prepoznaju. Tonkin zaliv je fabrikovani događaj da bi opravdao rat u Vijetnamu, bombaški napadi 7/7 u Londonu bili su britanski 9/11,  da bi ga nadovezali sa ratom protiv terorizma. Ali ni ovi lažni signali za uzbunu  takođe više nemaju efekta

 Pokušaji da se Siriji smesti napad hemijskim oružjem na njen sopstveni narod brzo su obelodanjeni kao nameštaljka. Mnogi predviđaju da će još jedan takav događaj biti upotrebljen u Ukrajini da se ponovo raspali   sve više neuspeli narativ u toj zemlji. Samo nekolicina će sledeći put biti namagarčena, ali masovni mediji će ionako neupitno gurati taj narativ bez obzira na sve.

"Obojene revolucije" su  godinama upotrebljavane da se uklone i zamene neposlušne vlade drugih država. Obično ih finansira DŽordž Soroš kroz finansiranje nevladinih organizacija kao što je Nacionalna zadužbina za demokratiju". Bila je na delu u Ukrajini 2014. g sa ” Majdanskim” svrgavanjem demokratski izabrane vlade, koja je potom zamenjena oligarhijom potpomognutom od strane nacista . Tada je zapravo počeo sukob u Ukrajini, a ne pre pet meseci kako nas ubeđuju masovni mediji. 

 To je funkcionisalo i u  u Libiji na uklanjanju Gadafija i blokiranju njegovih planova za zlatni dinar za te afričke zemlje. Ali ipak, propali su  u Kini 1989. sa Trgom Tjenanmen, a u Hongkongu 2020g. Oni nisu uspeli ni u Siriji da zbace Asadovu vladu, a nedavno su spektakularno propali u Kazahstanu zahvaljujući  brzoj i odlučnoj akciji CSTO Collective Security Treaty Organization - Wikipedia država predvođenih Rusijom. Možemo se nadati da će notorni Soroš živeti dovoljno dugo da bude svedok svog životnog dela. Ako ima još trikova koje skriva u rukavu, sada bi bilo vreme, jer je njegov stari tefter postao bajat.

Dok svet klizi ka haotičnoj budućnosti masovni mediji  svojom voljom ne haju za patnje koje pomažu da se dogode . Bilo je jako malo ako je uopšte bilo ikakvog iskrenog izveštavanja o globalnoj pobuni demonstranata koji su ustali  protiv planirane agende masovnog umiranja od gladi, Velikog reseta, covid agende, vakcinalnih pasoša i pomahnitalog totalitarizma. Ipak ima prilično  entuzijazma za moguće izglede uvođenja   buba u ishranu  da bi se  spasila životna sredina ( autorov sarkazam prim.prev.)

Britanski BBC je glavnokomandujući prestupnik, nema mesta za disidentska mišljenja ali uvek ima vremena za nekog narogušenog člana LBGTB (kako god da se zovu ) zajednice koja se žali da je pogrešno rodno određena ili pak na neki drugi "novi woke talas" apsurdni. Bez ikakvog osećaja srama masovni mediji  uvek žarko žele   da prikažu svoju ogavno " moralizatorstvo ( virtue signalling) prim.prev.)  tako da mogu da sačuvaju svoj umišljeni monopolski status na izražavanje (autorov sarkazam prim.prev.) pijeteta.  Ipak, čini se da uglavnom ne haju za činjenice da se za većinu nepoverenje pretvorilo u gađenje i da su novinari među najmanje poštovanim profesijama . S pravom je tako.

Alatke ugnjetavanja su postale izanđale, lažnim singalima za uzbunu, obojenim revolucijama  i  šarlatanima koji ne znaju za principe, koji se pretvaraju da su novinari, više ne mogu da efektivno guraju agendu Globalista. Ako ovi drugi misle da im je na neki način njihovo saučesništvo obezbedilo mesto u ikakvoj utopijskoj budućnosti koju su globalisti isplanirali za sebe, nažalost greše. Oni su bili samo pijuni u igri i kada  više ne budu bili od koristi , otkriće i sami da su “beskorisne izelice“  kao i svi mi.

Sila i nasilje su jedine alatke koje su preostale globalistima u cilju  kontrole sve razjarenijeg naroda. Bili smo svedoci toga, na sveopšte gađenje u  zemljama za koje se nekada pretpostavljalo da su demokratije, Australija i Kanada,  između ostalih. Policijska taktika kojom se  bespotrebno trenira strogoća korišćena je za suzbijanje inače mirnih protesta. Upotreba provokatora među demonstrantima za izazivanje nasilja i njihovu  diskreditaciju  je prepriznata i prozvana od strane demonstranata

DŽordž Orvel je rekao čuvenu rečenicu: "Ukoliko želite viziju budućnosti, zamislite čizmu koja gazi čovekovo lice zauvek" Gotovo da  smo zakoračili u tu budućnost, budućnost u kojoj je to sve što imaju da kontrolišu narod, strah i nasilje. Ipak, ova budućnost nije unapred određena. Sve vlade sebi daju monopol nad silom i nasiljem, a imaju i policiju i po potrebi i vojsku  da je sprovede. Nadamo se da će ista policija i vojska shvatiti da su oni i njihove porodice takođe zatrovani nametnutim vakcinama, i  da su oni samo beskorisne izelice takođe. Možemo da se nadamo da će dovoljno njih odlučiti da brane neodbranjivo i da će stati na stranu naroda.

izvorni članak

The Old Dogs Needs Some New Tricks — Strategic Culture (strategic-culture.org)

autor Eamon McKinney — Strategic Culture (strategic-culture.org)

prevod i adaptacija

angloworld translations

anglo.world.translations@gmail.com

https://www.instagram.com/anglo.world.translations/

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA