Najnovije

"UKRAJINA JE LEGLO NACIZMA I FAŠIZMA" Kadirov nikad žešće udario po Kijevu (VIDEO)

Ukrajina je od raspada SSSR-a punjena fašističkom ideologijom, što je na kraju dovelo do tragedije, izjavio je šef Čečenije Ramzan Kadirov.

Ramzan Kadirov. (Foto: ria.ru)

- Ideja o superiornosti određene rase usađuje se u društvo od detinjstva. To svi znaju. Većina TV kanala, kao i internetski prostor Ukrajine, bukvalno su punjeni fašističkom ideologijom od kolapsa SSSR-a. Osim toga, u obdaništima, školama i drugim obrazovnim ustanovama, dugi niz godina išlo je nesmetano agitovanje Hitlerovih vrednosti. Odrasla je čitava generacija nacista, ali pre toga nikog na Zapadu nije bilo briga. Kao rezultat toga,sve ovo dovela do tragedije - napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Prema njegovim rečima, zapadna zajednica i dalje ćuti na ovu temu, čak i oni koji su najviše stradali od ideologije Trećeg rajha.

- Svi ćute, osim Rusije. Vreme je da se probudimo, odbacimo lažne ideje o nevinoj, prelivenoj svim duginim bojama Ukrajini, i suočimo se sa istinom. Stoga moramo konstatovati da je današnja Ukrajina leglo nacizma i fašizma, a Zapad, zauzvrat, njen pokrovitelj - dodao je on.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA