Najnovije

ITALIJA BRUJI O NAPADU NA SRBINA: Dušan Vlahović vređan na nacionalnoj osnovi (VIDEO)

Dušan Vlahović je već u drugom minutu derbija Juventus - Roma doneo vođstvo "staroj dami" sjajno izvedenim slobodnim udarcem posle faula Nemanje Matića.

Foto: Jutjub

Navijači Juventusa su bili oduševljeni, ali je "Vučica" preko Ejbrahama izjednačila u 69. minutu i kući otišla zadovoljnija podelom bodova.

Derbi je obeležio i jedan skandal. Naime, navijači Rome su veći deo drugog poluvremena skandirali "Vlahoviću, ti si Ciganin"! Najpre u 54. minutu, a potom je nastavljeno i u 73. minutu utakmice.

Fudbalski savez Italije je ovoga puta ekspresno reagovao, međutim, ništa ne rade da to spreče.

Roma je kažnjena sa 15.000 evra zbog ponašanja svojih navijača koji su osim pogrdnog skandiranja, gađali i navijače Juvea, koji su, naravno, bili znatno brojniji na utakmici.

Ovo nije prvi put da srpski fudbaleri dobijaju ovakve povike u Italiji. To su mnogi osetili na svojoj koži, Siniša Mihajlović im je šmekerski odgovarao da to za njega nije uvreda, a ono o čemu svakako nisu mislile najvatrenije pristalice Rome je da u svom sastavu imaju dvojicu srpskih fudbalera. Mile Svilar je čitav meč proveo na klupi, dok je Nemanja Matić počeo utakmicu.

Prethodno su i navijači Fjorentine i Atalante skandirali istu stvar Dušanu Vlahoviću.

Izvor: Novosti onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA