Najnovije

CELA SRBIJA SE PITA ŠTA JE SA TEODOSIĆEM: Evo šta je rekao selektor Pešić

Prvi komentar srpskog selektora na precrtavanje Teodosića.

Foto: Jutjub

Košarkaška reprezentacija Srbije u centru pažnje je tokom prethodna dva dana. Prvo je u javnost dospela informacija da je selektor Svetislav Pešić precrtao Miloša Teodosića nakon 15 godina u nacionalnom timu, a samo dan kasnije postalo je jasno da Srbiju neće moći da predstavlja Aleksa Avramović kojem je ruka u gipsu!

Novinari "Informera" ušli su u "Kuću fudbala" u Staroj Pazovi, kako bi od selektora Pešića dobili informacije o Milošu Teodosiću, čije je brisanje sa spiska reprezentativaca juče podelilo Srbiju.

Taj potez uopšte se nije svideo selektoru, koji je u prvi mah bio veoma iznenađen što u Staroj Pazovi vidi novinarsku ekipu, iako je trening centra nacionalnog tima zatvoren za javnost!

"Kako ste ušli? Odakle vi ovde?", upitao je selektor Pešić novinare čim ih je ugledao. Nakon njihovog objašnjenja da im je posao da na razne načine stignu do izjave, selektor Pešić je nastavio da postavlja pitanja. "Ovo je naša kuća, kako bi bilo kada bismo mi došli u vašu?", zagrmeo je Kari.

Selektor koji je košarkašku reprezentaciju naše zemlje predvodio do poslednjih zlatnih medalja nije mnogo pričao o Milošu Teodosiću. Na pitanje da kaže nešto o Teovom odlasku, koji zanima celu naciju, "Kari" je rekao: "Ne znam šta zanima celu naciju i šta je u ovom trenutku aktuelno".

Kada su novinari odgovorili da svi pričaju o odlasku Miloša Teodosića sa priprema reprezentacije, Pešić je ljubazno dodao: "A, to... Pričaću o tome, ali kada dođe vreme".

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA