Najnovije

RUSKI ANALITIČAR PREDLAŽE BRZO REŠENJE: Kako Putin može da završi ukrajinski problem?

Politikolog Jevgenij Satanovski na svom Telegram kanalu objasnio je kako Rusija može jednom zauvek da reši ukrajinsko pitanje.

Jevgenij Satanovski pozvao je Moskvu da promeni svoj pristup specijalnoj operaciji u Ukrajini, sprovodeći novu strategiju koja ima za cilj potpunu eliminaciju režima u Kijevu. Oružane snage Rusije treba da sprovedu određene radikalne odluke koje imaju za cilj uništavanje vojnog potencijala Oružanih snaga Ukrajine i neutralisanje svih organa za sprovođenje zakona koji deluju na teritoriji Ukrajine.

„Ukrajinu je neophodno odseći od bilo kakvog snabdevanja oružjem i vojnom opremom, bilo da se radi o železničicama ili autoputevima, uključujući i one koji dolaze iz Poljske“, objasnio je politikolog.

Prema rečima stručnjaka, takve mere će omogućiti Rusiji da jednom zauvek reši ukrajinsko pitanje, eliminišući vojnu pretnju na svojim granicama.

Što se tiče kontraofanzive koju je pokrenuo Kijev, predsednik Rusije Vladimir Putin je nedavno rekao da će se videti kako će se ona završiti.

On je istakao da Rusija za sada uzdržano odgovara na ukrajinske napade na njenu infrastrukturu i na "terorističke napade Kijeva", dodajući da kontranapad "neće promeniti ruske planove".

Italijanski general dao mračne procene budućnosti ukrajinske vojske, više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA