Najnovije

"Srbi na Rusiju gledaju kao oslobodioca i sa radošću čekaju dan kada će izvršiti denacifikaciju celog Balkana"

Na poziv administracije Ruske Federacije u toj zemlji se nalazi srpska delegacija sastavljena od društvenih aktivista, novinara, predstavnika rodoljubivih udruženja i intelektualaca. Predstavnici iz Srbije otputovali su u Moskvu zajedno sa predstavnicima iz čitavog sveta kako bi dali podršku ruskom narodu u prisajedinjenju svojih istorijskih teritorija.

Među članovima srpske delegacije nalazi se i predsednik Konzervativnog pokreta “Naši” Ivan Ivanović.

- Ruska specijalna operacija koja se vodi protiv neonacista u Ukrajini nije samo ruska vojna operacija, to je borba za čitavo slobodoljubivo čovečanstvo, pa i borba za srpski narod. Srpski narod je od istog tog NATO pakta i od istih tih neonacista bombardovan 1999. godine i Srbija je jedina zemlja u čitavom našem okruženju koja nije članica NATO. Zato je veoma bitno da Rusija shvati našu poziciju i da shvati da mi na Rusiju gledamo kao na našu majku, kao na našeg starijeg brata, kao na nekog od koga očekujemo oslobođenje. Zato je za Srbe veoma bitna jaka Rusija i slobodne Srbije nema bez jake Rusije, bez pobedničke Rusije. Srbija sa radošću čeka dan kada će izvršiti denacifikaciju Balkana – rekao je Ivanović tokom prijema za srpsku delegaciju.

U Moskvi se pored Ivanovića nalaze i Dragoslav Bokan, Dragan Todorović iz Istočne Alternative, Miša Vacić iz Srpske Desnice, profesor dr Dejan Mirović, a trebalo bi da stigne još nekoliko ličnosti iz našeg javnog života.

Hapšenje ukrajinskih agenata koji su pokušali da osujete referendum u Donjecku gledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA