Najnovije

MISTERIOZNA OBJAVA UBICE ŠKALJARCA: Koja je poruka pesme koju je egzekutor Duško postavio na društvene mreže!

Duško Tanasković (28) iz Kraljeva koji se sumnjiči za likvidaciju škaljarca Gorana Vlaovića na Pagu, na društvenim mrežama svojevremeno je objavio zanimljivu pesmu.

Izvor: pixabay.com

Ove ubice kamikaze ili „momci bez budućnosti“, kako ih je nazvao jedan beogradski policajac, mogu se dovesti u vezu sa poznatom rep pesmom koju je osumnjičeni Tanasković objavio na svom Fejsbuk profilu prošlog avgusta.

Reč je o rep pesmi „Deca budućnosti“, koja ovako glasi:

"Deca budućnosti...

NJihovo je nebo,

njihove su moći,

njihov je i pakao što će s njima doći."

Zasad nije poznato da li je Tanasković nešto želeo da poruči ovom pesmom. Stiče se utisak kao da citat "njihov je pakao što će s njima doći" znači spremnost na posledice za svaki potez.

Pomenuti mladići često dobijaju kartu u jednom smeru u neku od evropskih zemalja ili čak do Latinske Amerike gde će ubrzo i sami biti likvidirani pa će se u policijskim evidencijama zauvek voditi kao 'osumnjičeni u bekstvu', piše Vreme.

Podsetimo, Tanasković je nedavno uhapšen zbog ubistva škaljarca Gorana Vlaovića na Pagu u Hrvatskoj. Uhapšen je nakon što se vratio do mesta zločina, najverovatnije u nameri da proveri da li je meta mrtva.

Takođe, Tanasković se dovodi u vezu i sa ubistvom još jednom škaljarca. Reč je o Miliću Minji Šakoviću, koji je ubijen juna u Crnoj Gori.

Izvor: Nova

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA