Najnovije

NEĆE BITI MIRA U UKRAJINI: Tek počinju dejstva! (VIDEO)

Gost emisije "Direktno" u produkciji "Helmkasta", bio je general Vinko Pandurević.

Govorio je general u penziji o Haškom tribunalu i svom iskustvu, imajući u vidu da je on osuđen na čak 13 godina, a po isteku dve trećine kazne, Vinko je pušten na slobodu.

Na pitanje postoji li bojazan da se formira neki novi Hag, koji bi bio usmeren prema Rusiji i zločinima na terenu, gde bi obe strane bile pod radarom, Pandurević odgovara vrlo jasno.

"Nemoguće je formirati jedan sud koji bi osnovao Savet bezbednosti, pre svega sa tim se neće usaglasiti Rusija. To nije moguće, imajući u vidu da će sve biti upereno protiv delovanja Rusiji", rekao je Vinko Pandurević.

Govorio je general Vinko Pandurević i o samom ratu ali stanju na terenu.

"Surovikin je uspeo da taj fron stabilizuje, ujedini, izgubili su neke teritorije na prostoru Harkovske oblasti, oko 30% u odnosu na ono što su držali tu, sada imaju taktičku ofanzivu", dodao je Pandurević.

U daljem toku emisije, otkrio je eskluzivne podatke o Slobodanu Miloševiću, kao i njegovom razgovoru sa bivšim predsednikom SFRJ, van kameru u Hagu.

Dao je dobre predikicije o daljim dešavanjima na terenu, Ukrajinci spremaju novu zamku, ali ovog puta Rusi u nju neće upasti, govorio je general Vinko Pandurević i o sistemu "Patriot", koji stiže u ruke Ukrajinaca, ali i o bombardovanjima koja Rusija sprema prema zapadnom delu Ukrajine.

Pogledajte celu emisiju u prilogu.

OSNIVAČ VAGNEROVE GRUPE SA UKRAJINSKIM ZAROBLJENICIMA: I oni su Sloveni, imaju istu Novu godinu (VIDEO)

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA