Najnovije

SKANDAL: Jovana Jeremić napala Srbe s Kosova (VIDEO)

Pinkova "zvezda" Jovana Jeremić važi za "skandal majstora", odnosno voditeljku koja se zarad gledanosti ne libi da u emisiju dovodi ljude upitnog kredibiliteta. Ona je šokirala javnost najnovijom izjavom koja kruži društvenim mrežama, a u kojoj je napala Srbe sa Kosova i Metohije, odnosno govorila o njima u veoma negativnom kontekstu.

Jovana Jeremić (Foto: Jutjub)

-  Ja poznajem neke od njih. Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Neki od njih koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš - istakla je Pinkova voditeljka i dodala:

- To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema celoj situaciji. Ja to ne volim, ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: "jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono...", svi ga žale, a on bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj. Znam da nije popularno ovo što govorim, ali ovo je surova istina koju sam čak i ja imala prilike da doživim.

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da oni koji su u milosti vlasti mogu da govore šta god hoće, bez ikakvih posledica. Da je neko iz nezavisnih medija na ovaj način uvredio Srbe sa Kosova, odmah bi bio okarakterisan kao izdajnik, strani plaćenik i slično, piše portal Direktno.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA