Najnovije

ŠAROVIĆ: Već viđena Vučićeva melodrama. I taj da se odrekne vlasti?

Lider pokreta LJubav, Vera, Nada Nemanja Šarović napisao je na Tviteru da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić da bi očuvao vlast zarobio medije, uništio institucije, zadužio državu, a narod sveo na nivo "Zadruge".

Šarović je zatiom dodao:

- Da bi na vlast došao, odrekao se svega u šta se zaklinjao do 42. godine života. Da bi vlast očuvao, zarobio je medije, uništio institucije, državu zadužio a narod sveo na nivo Zadruge. I taj da se odrekne vlasti? Za života, dobrovoljno?.

Šarović je prokomentarisao i  izjavu Aleksandra Vučića tokom sastanka sa  najbližim saradnicima u sedištu Srpske napredne stranke da je spreman da se povuče ako postoji "neko ko misli da može i ume bolje":

- Već viđena melodrama kako bi pažnju skrenuo na sebe. Broj ljudi koji se po hiljaditi put loži na ovo pokazuje koliko je idiota među nama. On ovim poručuje, JA sam žrtva, JA sam jedini bitan! Ne, bitni su narod i država! Bitno je Kosovo i Metohija a ne neko đubre i izdajnik. - naveo je Šarović na Tviteru.

Mediji bliski vlasti i Vučiću preneli su da su "pojedini funkcioneri pokušali da ‘pametuju’ i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD. Vučić je sve to strpljivo saslušao, a onda je poručio da ako neko misli da može i ume bolje, on će se povući. Rekao je i da će se, ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski uništimo zemlju, on će vođenje države prepustiti ‘pametnijima’."

Komandir "Vagnera" koji je predvodio napad na Soledar: Mi smo u ratu sa celim kolektivnim Zapadom

Izvor: Direktno.

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA