Najnovije

Brnabić: Tadiću je bilo lakše da pregovara, nisu mogli da mu zaprete povlačenjem investicija - nije ih bilo!

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je na Tviteru nekadašnjem predsedniku naše države Borisu Tadiću na izjave da je predsednik Aleksandar Vučić uradio gore stvari nego on za vreme svoje vladavine

- Ipak, da se razumemo, Tadiću jeste bilo lakše da pregovara - nisu mogli da zaprete povlačenjem investicija (nije ih ni bilo), ni zatvaranjem radnih mesta (Tadić i ekipa sami ugasili preko 400.000 radnih mesta), ni evropskim integracijama (jer su počele tek 2014) - napisala je premijerka i dodala:

- Nisu mogli ni time da će Priština proglasiti nezavisnost, jer to je znao - pa je poslao Borka da zamoli Amerikance da pomere proglašenje za posle izbora. Priča se da je, pored molbe da se samo malo pomeri proglašenje nezavisnosti (da prođu izbori)... Tadić zamolio da mu ne zabranjuju da nastavi da se izvinjava Hrvatskoj zbog etničkog čišćenja Srba i da su mu rekli - ako ćutiš na proglašenje nezavisnosti Kosova (a za koje smo tajming uskladili sa tobom), mi ćemo ti dozvoliti da nastaviš da se izvinjavaš Hrvatskoj. Tako i bi – napisala je Brnabić.

Ruska vojska objavila kompletan snimak surovog dvoboja ruskog i ukrajinskog tenka (VIDEO)

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA