Najnovije

NIKAD BAHATIJA VLAST: Poklonili su čitavu zemlju, sve je uništeno! (VIDEO)

Ova vlast je poklonila čitavu zemlju, a sada poklanja našu decu. Gde god pogledate sve je uništeno. Na arheološkom nalazištu Vinča je brdo đubreta visoko 150 metara, to je više od najviše kule u Beogradu na vodi, rekao je dr Borislav Antonijević, ginekolog akušer i predstavnik Udruženja lekara i roditelja za nauku i etiku, prilikom gostovanja u emisiji Konflikt, na jutjub kanalu Pravi odgovor.

Borislav Antonijević. (Foto: Jutjub)

Prema rečima doktora, pomenuto udruženje je nastalo kao ideja da se na neki način javnost odupre pritisku prisilne imunizacije, ali i suoči sa mnogim drugim etičkim pitanjima koja se odnose na prave vrednosti, prava, tradiciju i očuvanje nacionalnog identiteta.

- Žalosno je što nas nema dovoljno u medijima kako bi se širila istina, jer smatram da je najsvetija dužnost novinara da iznosi istinu i informiše javnost na pravi način – naveo je dr Antonijević.

Doktor je smelo, uprkos prozapadnoj agendi kojom se vrši pritisak na građane Srbije, javno demantovao reči njegovog kolege Zorana Radovanovića, “da uranijum (koji je izručen 1999. godine) nije uzrokovao epidemiju kancera”, preporučivši njemu i njemu sličnima da “slobodno pozovu svoje najmilije uz kutiju uranijuma na večeru i u istoj zajedno uživaju”.

Sa doktorom, kao kompetentnim sagovornikom za tu temu, dotakli smo se i reproduktivnog materijala koji se, nečijom odlukom, uvozi iz inostranstva, gde je on konstatovao da je naš genetski materijal znatno kvalitetniji, ali da njegova upotreba u svrhu začeća zakonom nije regulisana, kako navodi, zato što to nekome ne odgovara.

Takođe, u nizu apsurda našeg zakonodavstva i sumnjivih odluka Vlade, dr Antonijević je pomenuo i prodaju naše dece preko sedam agencija sa kojima Srbija ima ugovor za usvajanje u inostranstvu.

Kada i kako smo postali društvo koje pristaje na sve, koliko smo još spremni toga da trpimo, da li je epidemija individualizma koja nas je zahvatila “uvezena” sa Zapada, o svemu ovome i još mnogo zabrinjavajućih tema koje se tiču svakog pojedinca, pogledajte u videu.

Ukrajinske snage pretrpele velike gubitke u neuspešnom kontranapadu

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA