Najnovije

NEČUVENO! Sraman potez Cicipasovog oca u finalu AO! (VIDEO)

Apostolos Cicipas, otac Stefanosa Cicipasa, obrukao se tokom finala Australijan opena, ceremoniju dodele pehara nije ispratio kako dolikuje.

Tokom svečane ceremonije, kada su dodeljeni trofeji Đokoviću i Cicipasu, Apostolos se nije udostojio da ustane, kada je ceo stadion bio na nogama.

Prvo se navijačima obratio Cicipas, a potom je govor održao Đoković, a Apostolos je sve vreme sedeo. Nema sumnje da mu je poraz teško pao, ali je njegovo ponašanje nečuveno.

Mada, možda Cicipasovom ocu nije bilo dobro,mada nije ni aplaudirao Novaku kada je digao pehar i hvalaio Stefanosa. 

- Novak je jedan od njih, gledao sam ga kada sam bio dete, volim kako izvodi stvari na terenu sa svojom igrom. Ali, on je definitivno to zaslužio sa tolikom posvećenošću, tolikim profesionalizmom, to je alarm za buđenje za mene da uradim isto, mogu samo da učim iz toga, da iskoristim to za svoje dobro i drago mi je da imam priliku da to iskoristim. U današnjem vremenu, sa društvenim mrežama i svim vestima i informacijama koje možete da iskoristite, ovo je najbolje vreme da igrate tenis - poručio je Stefanos posle meča, dok je Nole posetio na  prijateljstvo Srba i Grka.

- Vole bih da kažem nešto za Grčku i Srbiju. Mi smo male zemlje koje nemaju tenisku tradiciju, mislim da ovo znači za bilo kog mladog tenisera koji ovog gleda i sanja da bude ovde. Sanjajte veliko, usudite se, nemojte da vam bilo ko oduzme snove, nebitno je odakle dolazite. Što ste u većem minusu, što imate gore detinjstvo, snažniji ste. Stefanos i ja smo dokaz. Ne dopustite da vam neko oduzme san, zalivajte to kao cveće. Sanjajte veliko, jer možete da uspete - održao je Nole emotivan govor.

Ukrajinci prešli Dnjepar? Rusi tvrde da su ih razbili, oni da su se utvrdili na drugoj strani

izvor:informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA