Najnovije

Republika Srpska danas i sutra obeležava Dan Republike

Centralne manifestacije povodom obeležavanja Dana Republike Srpske biće održane danas u Banjaluci i sutra, 9. januara, u Istočnom Sarajevu.

Prema programu obeležavanja Dana Republike, danas u 10 časova predviđeno je polaganje venaca na Spomenik palim borcima Vojske Republike Srpske na groblju Sveti Pantelija u Banjaluci, a u 11 časova na Trgu palih boraca NOR-a na platou ispred hotela „Bosna“.

U podne biće položeni venci kod Spomen kosturnice na Gradskom groblju i na grobnici 12 banjalučkih beba, a delegacija Kabineta predsednika Republike Srpske položiće cveće na spomenik banjalučkim bebama na Trgu srpskih junaka na platou ispred Muzeja savremene umetnosti.

U 13 časova u Kulturnom centru Banski dvor predviđena je dodela odlikovanja zaslužnim institucijama i pojedincima, a u 16 časova u Sportskoj dvorani „Borik“ biće održana svečana akademija.

U Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u 18 časova biće upriličen svečani prijem.

U Banjaluci su povodom proslave Dana Republike danas i sutra planirane obustave saobraćaja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosi RTRS.

POČINJE DOMINO EFEKAT: Dramatična nemačka prognoza zbog mogućeg pada Soledara (MAPA)

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA