Najnovije

PARTIZAN IDE PO PRVO MESTO NA TABELI: Očekuje ih vruće gostovanje, Napredak je znao i da pobedi crno-bele

Fudbaleri Napreda stoje između Partizana i prvog mesta na tabeli!

Partizan u čelo tabele u Kruševcu! Nakon što je TSC u Lučanima remizirao sa Mladošću 1:1, izabranici Žarka Lazetića trenutno su prvi na tabeli Superlige sa 20 bodova. Međutim, crno-beli sa bodom manje sada putuju u Kruševac sa idejom da budu sami na vrhu tabele Superlige!

U sedam odigranih mečeva od početka sezone, crno-beli su samo na startu sezone remizirali sa TSC 3:3, a u ostalih šest mečeva dobili. Redovno primaju golove, ali i dalje uspevaju da daju više golova od rivala, pa smo čak videli i preokrete u crno-belim mečevima ove sezone.

Sada, međutim, idu na teško gostovanje rivalu koji je u poslednje vreme mogao da im nanese muke. U prethodna dva meča Napredak nije uspeo da iznenadi Partizan, ali su crno-bele veoma teške pobede od 1:0. Ipak, ako se pogleda prethodnih deset mečeva, Kruševljani su jednom pobedili i dva puta remizirali sa timom Beograda.

Videli smo da je u martu 2022. na stadionu „JNA” bilo 0:0, a u decembru 2019. Napredak je na tom terenu pobedio 3:2. U Kruševcu se poslednje iznenađenje za crno-bele dogodilo u 2019. godini, kada su crno-beli na gostovanju u Kruševcu odigrali 2:2. Utakmica u kojoj crno-beli žele da zasednu na tabeli igra se od 17 časova u Kruševcu.

SKOT RITER: Rusko oružje je razvijeno da uništi zapadnu opremu

Izvor: Mondo.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA