Najnovije

"Mi - Glas iz naroda najavili" samostalni izlazak na izbore: Na istoj listi Nestorović, LJepojević, Pavić, Pavlović?

Pored koalicije Zavatnici-Dveri, kao i koalicije NADA u kojoj su Novi DSS i POKS po svemu sudeći desnica u Srbiji će imati i treću listu na predstojećim izborima u vidu pokreta "Mi glas iz naroda" koji okuplja veliki broj intelektualaca.

- Mi - Glas iz naroda doneo je odluku da samostalno izađe na izbore. Uskoro ćemo predstaviti program, kandidate i na koji način svako od vas može da nam pristupi.
Na našem Jutjub kanalu imate sve naše stavove, koje i ovde prenosimo. Molimo za još malo strpljenja i za vašu pomoć. Pozovite sve vaše prijatelje da se upoznaju sa našim radom, da zaprate našu FB stranicu, Telegram i Jutjub kanal, a očekujte i da se sa svima Vama upoznamo na seriji Tribina i skupova, koji su nam i planu. Uz vašu pomoć da Srbiju oslobodimo  od neokolonijalnog statusa! – stoji u saopštenju pokreta “Mi – Glas iz naroda”.

U pokretu “Mi – glas iz naroda”, između ostalih, nalaze se dr Branimir Nestorović, analitičar Aleksandar Pavić, advokat Branko Pavlović, novinar Siniša LJepojević, penzionisani genera Mitar Kovač i druge istaknute ličnosti.

Iako se očekivalo da će koalicija Zavetnici i Dveri ostvariti koaliciju i sa koalicijom NADA, sudeći prema poslednjim izjavama predsednika novog DSS Miloša Jovanovića jedna od tačaka razmimoilaženja je odnos prema Draganu Đilasu i proevropskim opozicionim strankama. Za razliku od stava Zavetnika i Dveri, Jovanoviću su Đilas i proevropska opozicija prihvatljivi koalicioni partneri nakon izbora.

Istovremeno se spekulisalo da “Mi – Glas iz naroda” vodi pregovore sa Dverima i Zavetnicima, tim pre što je dr Nestorović na predhodnim izborima podržavao Dveri, ali pokret je pre dva dana saopštio odluku o samostalnom izlasku na izbore. Prema poslednjem istraživanju Faktor plusa koalicija Zavetnici – Dveri imala bi na izborima 11 posto podrške, dok bi koalicija NADA imala 4 posto podrške.

Nezamislivo se dogodilo – Gotovo je, NATO nema sa čim da ratuje sa Rusijom

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA