Najnovije

Barselona slavila protiv Partizana u Areni

Košarkaši Partizana izgubili su od Barselone u trećem kolu Evrolige. Katalonski klub je slavio u krcatoj Areni sa 92:83.

Partizan je dobro počeo utakmicu i poveo sa 8:4 najviše zahvaljujući Koprivici koji je postigao šest poena.

Međutim, Barselona je trojkama Da Silve i Laprovitole preokrenula na 12:8, a zatim se „odlepila” na 19:10. Do kraja prve deonice crno-beli su uspeli da se primaknu na 23:16.

Avramović pogađa prvu trojku za crno-bele na meču kojom crno-beli prilaze rivalu na minus dva (25:23). Smailagić je doveo svoj tim u vođstvo posle dugo vremena (30:29), ali je Barselona trojkama ponovo uspela da se „odlepi” (35:30).

Serijom 9:0 (tri trojke), katalonski klub je pobegao na +8, ali Partizan u život vraćaju Doužer i Ledej (38:34). Ipak, gost je posle tajm-auta napravio seriju 6:0 i na poluvreme otišao sa +10 (44:34). ,

Po pet poena na startu treće deonice vezali su Doužer i Naneli i Partizan je prišao na 48:44. Međutim, Barselona nije dozvolila crno-belima da se u potpunosti vrate pošto je povela sa 54:48.

Partizan je serijom 6:0 ponovo istopio prednost protivnika (58:54), ali je španska ekipa do kraja treće četvrtine uspela da se vrati na +9 (69:60).

Barselona je u 34. minutu ponovo stekla dvocifrenu prednost, najviše zbog ofanzivnog skoka zahvaljujući kom su dolazili do poena iz drugog pokušaja (75:65).

Poenima Nanelija i Smajlagića Partizan se primakao na 79:73, četiri i po minuta pre kraja meča.

Izvor: Politika.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA