Najnovije

ŠARIĆEV UGAO GLEDANJA: U Prištini Kurta, u Beogradu Murta - BIA je izbušena! (VIDEO)

Ko može da se suprotstavi albanskim kriminalcima? Časne sestre? Jehovini svedoci? Jedini koji se mogu suprotstaviti su ljudi koji su isto iz tog kriminalnog miljea. I da neće, ja bih ga prisilio. Svaki kriminalac mora odraditi taj dug za državu, izjavio je istoričar i teolog Goran Šarić gostujući u emisiji Luča na kanalu Pravi odgovor. 

On je u tom smislu pomenuo Milana Radoičića, koji je organizovao ljude u Banjskoj.

- Prvo, nije trebalo dozvoliti ovima da režu ljude (u Ritopeku), ali trebalo je sve te Velje Nevolje i druge nevolje, regrutovati da idu na KOsovo. Neka budu nevolje Albancima – predlaže Šarić 

On je naglasio da su u Hrvatskoj njihovi generali milioneri, ali da tamo „niko ne dovodi u pitanje ni karakter hrvatske države, niti hrvatske akcije poput „Oluje“, ni hrvatske generale, niti hrvatski identitet“. 

-- A ovde antisprpski mediji, drugosrbijanci i NVO odmah napadaju zato što ovaj ima bazen, i kažu: „Ne valja srpstvo“. Ako on ne valja, kakve to veze ima sa srpstvom? – upitao je Šarić. 

On ističe da je još kao dete gledao kako prolaze Srbi kada uzzmu oružje, „u situaciji kada iza njihovih protivnika stoji ceo Zapad“. 

- Takvu situaciju imamo na Kosovu. Zato se Kosovo ne vraća oružje, to je zadnja stavka. Već jačanjem ekonomije, jačanjem nataliteta, rađanjem dece, na taj način se vraća Kosovo – ističe on. 

Šarić se prisetio da u Srbiji imamo nemačkog izdavača udžbenika. 

- Razumem da Nemci mogu da dovedu fabriku BMV-a, koji Srbi ne znaju sklopiti. Ali da tebi trebaju udžbenici da ti oni izdaju? I da stvar bude gora, Hrvati, i to Tuđmanov prijatelj, izdaju srpske udžbenike. Pa to je u normalnoj zemlji nemoguće – kategoričan je Šarić. 

On je rekao da su „izbušeni“ i BIA i Vojska i Vlada Srbije, i da je „u Prištini Kurta, a u Beogradu Murta“. Takođe je rekao da je Evropa okupirana, govorio je i o situaciji u Ukrajini, te zašto Vladimir Putin više neće doći u Beograd. 

Detaljnije o svemu pogledajte na kanalu Pravi odgovor.

Pogledajte OVDE brutalne udare izraelske vojske

Izvor: Pravda.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA