Najnovije

SRPSKO-ALBANSKA VLAST: „Ideje Aleksandra Rakovića se pokazale kao proročanstvo“

Lider montenegrinskog medijskog prostora Darko Šuković napisao je juče u tekstu „Srpsko-albanska vlast u Crnoj Gori“ da su se ideje „Aleksandra Rakovića pokazale kao proročanstvo“ koje se zaista dogodilo.

Aleksandar Raković (Foto: Medija centar Beograd)

S tim u vezi, Raković je za portal IN4S rekao da nije reč o njegovim proročanstvima, već o predanom trodecenijskom radu na srpskom pitanju, kako u Crnoj Gori, tako i drugde na postjugoslovenskom prostoru.

Raković je podvukao da za prethodne tri decenije nije prošao nijedan jedini dan a da nije povukao neku liniju koja bi vodila ka obnovi srpske državnosti Crne Gore.

Uprkos Šukovićevim stavovima, Raković je kazao da se sa Šukovićem može razgovarati kao sa medijskim predvodnikom manjinske zajednice jer je diplomirao na ozbiljnoj školi i ima karijeru, za razliku od novih separatističkih vedeta koje su završavale šup škole po raznoraznim zabitima.

Raković je pojasnio da je Šukovićev problem taj što, zajedno sa Milom Đukanovićem, nije uspeo da stvori nasledni kadar koji bi danonoćno mogao da odmerava snage sa znatno obrazovanijim Srbima.

Šukoviću je ostalo, zaključuje Raković, da kao posmatrač sagleda rezultate popisa u Crnoj Gori na kom će Srbi biti većina.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA