Najnovije

SKANDAL! Penzioneri dobili paket od SNS sa isteklim rokom trajanja

U deljkanju i friziranju stvarnosti potkradaju se i greške.

Naime, nedavno pomenuti paket za preživljavanje dobili su najugroženiji penzioneri jednog grada u Srbiji. Pored pasulja, ulja, mesnih narezaka, tu je bio i poklon iz vremena kada je SNS slavila deset godina postojanja. Od tada je prošlo pet godina, pa se postavlja pitanje da li se može koristiti. Jer nije vino koje predsednik pije.

Namirnice za oko pola meseca skromne ishrane, za jednu osobu. Osoba je penzioner, Kampanja je u punom jeku, samo što nema izbora. Osim što propisuje šta će da jedu, vlast očigledno očekuje da penzioneri budu i zahvalni. I da takvi, zahvalni zato, kada dođe vreme, glasaju za njih.

Kada je režim pljačkao, većinu ljudi je učinio zavisnim od njihove takozvane pomoći. Pritom su pokrali mnogo više nego što vraćaju. To potvrđuje i svakodnevni život. Ali, svejedno, uz glasove očekuju i zahvalnost. Za njih je to nešto kao osnovna politička i ekonomska pozicija stranke na vlasti. Međutim, u ovom šišanju i friziranju rijalitija ušunjaju se i greške.

Pored pasulja, ulja, mesnih narezaka, tu je bio i poklon iz vremena kada je SNS slavila deset godina postojanja. Od tada je prošlo pet godina, pa se postavlja pitanje da li se može koristiti.

Kako god bilo, dar se ne shvata ozbiljno, a mučenici koji su ga primili odavno su izgubili svoje prvobitne. Ali nema dana da se vlastodršci ne upregnu da uđu u mentalitet najstarijih. Navodno, uvek pred izbore, svesni su koliko vrede i koliko im pomažu, trude se da ih unaprede, da ih uzdignu kao budućnost Srbije. A predsednik Skupštine ih je upozorio na rivale. Ako pobedi opozicija, penzioneri zbog njih neće dobiti penzije, porodilje neće dobiti novčanu pomoć.

Možda i stignu uskoro zaostala Trumanova jaja,

POPIS NEĆE BITI ODRŽAN OVE GODINE? Crnogorski ministar pravde dao svoj sud

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA