Najnovije

ZAVETNICI: Kurti vrši etničko čišćenje nad Srbima, pa ih optužuje za genocid

Dok se u režimskim medijima prolazak nekoliko šlepera medicinske opreme do naših bolnica na Kosovu i Metohiji predstavlja kao maestralan diplomatski potez, Aljbin Kurti ponovo osniva tzv. Institut za ratne zločine i najavljuje tužbu protiv Srbije za navodni genocid, kažu u Srpskoj stranci Zavetnici.

Zavetnici (Foto: Zavetnici)

'’Srpska stranka Zavetnici postavlja pitanje do koje mere je potrebno da idu ovakve provokacije da bi pokrenule aktuelnu vlast da se povuče iz Briselskog sporazuma i odbaci protivustavni francusko-nemački plan?

Potrebu za olakšavanjem svakodnevnog života partije vlasti i probriselske opozicije koriste kao izgovor za sve moguće ustupke i totalnu predaju srpskih institucija na Kosovu i Metohiji. Jasno je da takva politika nije moguća, posebno ne u uslovima kada separatistički režim u Prištini Srbima lepi etiketu genocidnog naroda i nad njim sprovodi brutalno etničko čišćenje'’, navodi se u saopštenju.

Kažu da će pobeda nacionalnih snaga na izborima 17. decembra označiti povratak državotvorne politike u institucije Srbije i vraćanje pregovora o KiM u okvire Rezolucije 1244 i pod puni mandat UN.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA