Najnovije

PIKSI: Od 1. januara nisam više selektor Srbije

Utakmica sa Bugarskom biće kraj kvalifikacija za reprezentaciju Srbije, a sva su očekivanja da bude i ona posle koje će Orlovi osvojiti vizu za Evropsko prvenstvo naredne godine. A, od njenog ishoda zavisiće i da li će Dragan Stojković Piksi 2024. godinu dočekati na funkciji selektora srpskog tima.

Dragan Stojković Piksi (Foto: Jutjub)

No, čak i da odvede Orlove u Nemačku, Piksi je na današnjoj konferenciji za medije nagovestio da bi nakon EP-a mogao da razduži opremu i rastane se sa reprezentacijom Srbije.

- Moj ugovor traje do 31. decembra. U slučaju da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo produžava se do kraja tog takmičenja. Da li sam pričao sa nekim iz FSS-a oko produžetka ugovora? Nisam, niti je momenat da se priča o tome. Ne treba niko da brine što se tiče mog statusa. Biću selektor, nastavljam posao i vodiću reprezentaciju - poručio je Piksi.

Ali…

- Ja sam od 1. januara slobodan agent. Mogu da razgovaram, to mi FIFA pravila dozvoljavaju. Šest meseci pre isteka ugovora ste slobodni da razgovarate o svojoj budućnosti. Ne kažem da ću to učiniti, ali imam pravo na to i tu niko nema pravo da se ljuti.

Na pitanje da li postoji opcija da radi dva posla u isto vreme, Stojković je uzvratio:

- Ne, ne bih sebe dovodio u tu situaciju. To je malo neozbiljno. Nemoguće.

Izvor: mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA