Najnovije

SNS je interesna grupa koja postaje sve bahatija - treba da odu sa vlasti

Predsednik Zavetika i jedan od lidera liste Nacionalno okupljanje, Milica Đurđević Stamenkovski, rekla je da SNS treba da ode sa vlasti i da im njihova koalicija neće davati "veštačko disanje" nakon izbora.

“Punih pet godina je Srpska stranka Zavetnici etiketirana od pojedinih medija da smo Vučićeva opozicija. To se konstanstno plasira u cilju da se javnost dezavuiše i da se pokolebaju oni birači koji bi nam dali podršku. Ključni cilj svake opozicione stranke je da zadobije poverenje onog birača koji daje podršku SNS. Srpska stranka Zavetnici je po svim istraživanjima druga politička opcija birača SNS. Što znači da ukoliko ne glasaju za SNS oni razmatraju nas kao drugu političku opciju. To je najveći izazov za delovanje opozicione partije i najbolji način da se ova vlast smeni, a ne time što ćemo homogenizovati birače SNS tako što ćemo im pretiti da ćemo ih juriti po ulicama – objasnila je ona u intervjuu za Insajder.

Đurđeviće je vladajuću stranku nazvala interesnom grupom ogrezlom u bahatosti.

- SNS je jedna interesna grupa, SNS je ogrezla u bahatosti, okupila je lokalne kabadahije. Ono što se dogodilo u Bavaništu prevazilazi sve što smo mogli i da zamislimo. Vodi Srbiju u EU po svaku cenu ignorišići državne i nacionalne interese. Na putu je de fakto priznanja nezavisnosti tzv. Kosova i zakoračila je u de jure priznanje tzv. Kosova. Prihvatila je Francusko nemački plan koji vodi u članstvo tzv. Kosova u međunarodnim institucijama – objasnila je ona.

Ona je rekla da koalicija Nacionalano okupljanje ima nula procenata zastupljenosti u medijima koje kontroliše SNS, a da ima 100 posto negativnih priloga i tekstova o njima.

Đurđević Stamenkovski je objasnila da će preduslov svakih postizbornih koalicija biti odbacivanje Francusko-nemačkog plana i podsetila da u ovom trenutku taj plan podržavaju i Aleksandar Vučić i Dragan Đilas.

ŽESTOKI UDARCI PO NACIONALNOM OKUPLJANJU: Napadi, uništavanje bilborda, pretnje, lažna etiketiranja

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA