Najnovije

POZNATI UKRAJINSKI GLUMAC SA PRVE LINIJE FRONTA OČITAO LEKCIJU ZELENSKOM: Nikakvo vojno vraćanje Krima i Donbasa

Ukrajinski glumac i bivši učesnik popularnog "Dizel šoua", Oleg Ivanica, koji je takođe služio u Oružanim snagama Ukrajine, izrazio je svoj stav protiv korišćenja vojne sile za vraćanje regiona Donbasa i Krima u sastav Ukrajine.

U svom obraćanju, Ivanica je naglasio značaj mirnog rešavanja konflikta, ukazujući na potencijalne dugoročne posledice koje bi vojna intervencija mogla imati za obe strane. "Ako ih pripojimo silom, a oni nas smatraju osvajačima, to je teret za nas i našu decu," rekao je Ivanica, izražavajući zabrinutost da bi takav potez mogao dovesti do dugoročne antagonizacije i nedostatka stabilnosti u regionu.

Ivanicin apel za mir dolazi u trenutku kada su tenzije u regionu visoke, a međunarodna zajednica traga za rešenjima za smanjenje sukoba. NJegove reči odražavaju rastuću potrebu za dijalogom i razumevanjem u rešavanju ovog produženog konflikta.

Oleg Ivanica, čija je karijera uključivala uloge u brojnim ukrajinskim filmovima i televizijskim serijama, stekao je poštovanje i kao glumac i kao borac.

KOMANDOSI UPADAJU U KAMP HAMASA: Jezivi snimci brutalnog napada (VIDEO)

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA