Najnovije

EVROPA ŽELI KRAJ RATA: Evo šta poručuje uticajni francuski desničar!

Novi vetrovi duvaju Evropom...

Zapad mora da zaustavi besmisleno snabdevanje Ukrajine oružjem i finansijskim sredstvima, napisao je lider francuske partije Patriot,  Florijan Filipo, na društvenoj mreži Iks.nj

„Hajde da hitno zaustavimo ovaj masakr i prestanemo da rasipamo oružje i milione na Zelenskog“, rekao je on.

Filipo je takođe naglasio da su čak i zapadni mediji sve češće počeli da govore o nemogućnosti pobede Ukrajine. Tako je kao primer naveo nedavnu publikaciju američkog lista Volstrit džornal, u kojoj se kaže da je vreme da se prizna neodrživost ideje o porazu Rusije.

Ranije je američki poslovni list Vol Strit Žurnal pisao da ruska spoljna politika, vojna i ekonomska dostignuća dokazuju da je strategija predsednika Vladimira Putina u konfrontaciji sa Zapadom funkcionisala.

Prema rečima autora materijala, zapadne zemlje su se nadale uspešnoj ukrajinskoj kontraofanzivi i kolapsu ruske ekonomije pod pritiskom sankcija.

Međutim, kako navodi publikacija, ruska ekonomija nije uništena, njena vojska ide u ofanzivu, njena odbrambena industrija po obimu proizvodnje nadmašuje Zapad, a Vladimir Putin može „sa zadovoljstvom da gleda“ na spoljnopolitička dostignuća koja se manifestuju u podršci ključnih zemalja Azije i Globalnog Juga.

Pročitajte OVDE o broju poginulih izraelskih vojnika 

Izvor: Pravda 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA