Najnovije

Dragović: Normalan razgovor sa navijačima, osvojićemo sedmu uzastopnu titulu!

Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Super lige Srbije sa šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana

Kapiten fudbalskog kluba Crvena zvezda Aleksandar Dargović izjavio je da su igrači imali iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om i poručio da će "crveno-beli" da osvoje sedmu uzastopnu titulu u Super ligi Srbije.

Crvena zvezda je sinoć na svom terenu odigrala bez pobednika, 1:1 sa ekipom TSC-a u odloženom meču osmog kola. Navijači Crvene zvezde potvrdili su jutros da su posle utakmice sa TSC-om razgovarali sa fudbalerima i trenerom crveno-belih Barakom Baharom.

- Ružno je ovo što pojedini mediji danas objavljuju vezano za razgovor igrača i navijača. Tu priču guraju ljudi, koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi. Mi osećamo neizmernu ljubav i emociju koju naši navijači imaju prema klubu i takođe osećamo ogromnu podršku koju imamo od njih. Istina je da smo imali sastanak ispred zgrade sinoć posle utakmice, ali je to bio iskren i konstruktivan razgovor sa navijačima posle meča sa TSC-om - izjavio je Dragović, saopšteno je iz kluba.

On je istakao "da su to bili normalni razgovori, koji se dešavaju između igrača i naroda koji voli Crvenu zvezdu".

- Shvatamo koliko ih boli svaki neuspeh i kiks, naročito kada se to odrazi na plasman na tabeli. Normalno smo razgovarali i jedni drugima rekli šta imamo. Uvereni smo da imamo kvalitet i snagu da izađemo iz ove rezultatske krize. Navijači su uz nas svaki meč, svih 90 minuta. Tako je bilo i protiv TSC-a, navijali su do poslednjeg trenutka i verovali u nas. Želimo da im vratimo odnosom i igrom na terenu - dodao je kapiten Crvene zvezde.

Dragović je rekao da su igrači Crvene zvezde svesni da su u krizi.

- Taj razgovor sa njima će sigurno doprineti da što pre i lakše izađemo iz nje. Rekli su nam sve što im je na duši i koliko im je ovo teško palo. Nije bilo nikakvih neprijatnih tonova, a kamoli nečeg više. Opravdaćemo taj njihov odnos prema nama, kao i svih zvezdaša, koji i dalje veruju u ovaj tim, ali i kluba koji nam je dao veliku podršku. Verujem da će već protiv Radnika tribine biti solidno popunjene i da će se videti napredak u našoj igri i naravno rezultatu. Mogu samo da svima poručim da će Crvena zvezda biti šampion i ove sezone, po sedmi put uzastopno.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Super lige Srbije sa šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana. Crveno-beli će u narednom kolu SLS u subotu na svom terenu dočekati Radnik.

Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA