Najnovije

ORLIĆI DOČEKUJU LUKSEMBURG - Kabić: Pobedom ostajemo u igri

Srbija danas protiv Luksemburga spušta zavesu na neslavnu 2023. godinu.

Mlada reprezentacija Srbije (igrači rođeni 2002. i mlađi) danas će u Staroj Pazovi utakmicom sa Luksemburgom (19,00), spustiti zavesu na kalendarsku 2023.  

Predvođeni selektorom LJubinkom Drulovićem, Orlići su u subotu u Bačkoj Topoli poraženi od Engleske (0:3). Nažalost, taj poraz deluje više nego prihvatljivo posle nezapamćenog debakla prošlog meseca u Notingemu (1:9), od koga će fudbalskoj Srbiji dugo crveneti obrazi.

Eventualna pobeda protiv Luksemburga danas u Staroj Pazovi važna je pre svega sa psihološkog aspekta Druloviću i njegovim izabranicima, ali je važno i da se pobedom zadrži priključak za prve dve reprezentacije u kvalifikacionoj grupi F. Srbija nakon četiri odigrana kola kasni šest bodova za prvoplasiranom Ukrajinom i tri za Engleskom.

Uroš Kabić je protiv Engleske, ulaskom sa klupe, uspeo koliko-toliko da razdrma ekipu i ubrza igru, međutim, bez nekog značajnijeg učinka. Krajnje zabrinjavajuće zvuči podatak da Orlići nisu uspeli da upute nijedan udarac u okvir gola vršnjaka sa Ostrva. Rezervni napadač Crvene zvezde kaže da Engleze pod hitno treba zaboraviti. 

- Ulazimo u meč kao favorit i svi se nadamo pobedi. Bilo je možda i dobrih stvari na prethodnoj utakmici, ali svakako nismo zadovoljili očekivanja. Ima još dovoljno utakmica u grupi, samim tim i vremena da se situacija okrene u našu korist i da se plasiramo na Evropsko prvenstvo - poručio je Kabić.

SKANDAL U TIRANI: Albanci zapalili srpsku zastavu na Skenderbegovom...

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA