Najnovije

Albanci pokazali mapu puta kojom se kretala Milica Đurđević (FOTO)

Nosilac liste Nacionalno okupljanje i predsednik Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovsaki izazvala je burne reakcije albanske javnosti na Kosovu i Metohiji svojim dolasku u južnu srpsku pokrajinu suprotno zabrani ulaska koju su joj izrekle tzv. prištiske vlasti.

Vodeći mediji na abanskom jeziku na Kosovu i Metohiji preneli su informaciju o dolasku Đurđević-Stamenkovski u Pokrajinu uz pomoć šumskih puteva čime je pokazala prkos vlasti Aljbina Kurtija.

Uživo sa administrativne linije sa Kosmetom

Posted by Milica Đurđević on Friday, 24 November 2023

“Ona se ranije na Fejsbuku oglasila uživo iz Restelice, u opštini Kuršumlija, stotinama kilometara od granice Srbije i Kosova, i upozorila da će je preći. Đurđević je rekao da u ovom selu više nema Srba, dok „albanski ekstremisti redovno ulaze u ovo selo, prelazeći administrativnu liniju, kako bi sekli planine i pljačkali imovinu” i upozorio „na pretenzije albanskog nacionalizma”. Kosovska policija je u petak uveče saopštila da nema informacija o tako nešto – prenosi vodeći prištinski list Koha.

Portal Telegrafi takođe kao važnu vest prenosi ulazak Milice Đurđević Stamenkovski na Kosovo i Metohiju citirajući njene reči „Ko zna cilj zna put“.

Pojedini portali napravili su i rekonstrukciju njenog kretanja iz centralne Srbije u južnu srpsku pokrajinu zahtavajući od tzv. kosovske policije da odgovore kako nisu uspeli to da spreče.

Đurđević-Stamenkovski je ovim svojim potezom svakako pokazala da ne priznaje granicu između Srbije i Kosova i Metohije i rizikujući svoju bezbednost potvrdila da je Kosovo i Metohija Srbija.

Boško Obradović: Bez domaćeg bankarstva nema podrške domaćem privredniku i poljoprivredniku

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA