Najnovije

SRBIJA ĆE SE VRATITI NA KOSMET! Napadi na Milicu Đurđević tokom posete Kosovu i Metohiji

Milica Đurđević, predsednica Srpske stranke Zavetnici, našla se na udaru napada albanskih medija i političkih protivnika, povodom svoje nedavne aktivnosti u Nemačkoj i tokom posete Kosovu i Metohiji.

“Nakon što su me optužili za provokaciju, tokom moje posete Bundestagu, jer sam lideru Alternative za Nemačku poklonila majicu "Nema predaje", albanski mediji sada me tužakaju zbog sinoćnjeg događaja, kada smo preko šume stigli u selo Rečica”, kaže Milica Đurđević.

Nameće se pitanje koliko je bezbedno objavljivati nečiju maršutu kretanja, iako je Milica Đurđević sve to prenosila uživo na društvenim mrežama. Kako navodi saopštenja lažne policije tzv. Kosova apsolutno nemaju smisla. 

“Plasiraju žalbe i optužbe o "ilegalnom ulasku na Kosovo". To im nije dovoljno, nego teatralno objavljuju i mapu kretanja, iako sam javno i uživo prenosila svoje kretanje i rekla "Da, tu sam". Videla sam objavljenu malu kretanja i potvrđujem. Posle sedam godina kročila sam na tle Kosova i Metohije. Bila sam na svojoj zemlji i biću opet.Posebno mi je zanimljivo saopštenje takozvane kosovske policije odnosno Kurtijeve parapolicije koja pokušava da demantuje moje tvrdnje da nema upada na teritoriju Kuršumlije, seče šuma, pljačke srpskih kuća. Ove godine je takvih upada bilo više nego 1999. godine”, rekla je Milica Đurđević.

Milica Đurđević izjavljuje da postojanje "ilegalnog upada na Kosmet" ne postoji, tvrdeći da je to deo srpske teritorije, i ističe da će Srbija ponovo uspostaviti svoju prisutnost na Kosovu i Metohiji uprkos trenutnoj situaciji.

“Nema "ilegalnog upada na Kosmet", kako tvrde albanski mediji, jer je to naša zemlja. Ilegalna je jedino uzurpacija južne srpske pokrajine. Ali, nijedna okupacija nije trajala doveka, Srbija će se vratiti na Kosmet”, dodala je Milica Đurđević.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA