Najnovije

GAŠIĆ ZAKUCAN NA DNO: Završio u kol centru (FOTO)

Šta se dešava sa reputacijom Bratislava Gašića u SNS-u? Naime, nekadašnji šef BIA, a sadašnji ministar unutrašnjih poslova, dane provodi u kol centru naprednjaka iz koga se vodi kampanja za lokalne izbore u Kruševcu.

Bratislav Gašić (Foto: Jutjub)

Javna tajna je da među naprednjacima vladaju raskoli prvenstveno na lokalu, gde prednjače Niš i Kruševac. Međutim, najveći sukob je definitivno onaj na samom vrhu. Naime, kako se može čuti, izbio je sukob između Aleksandra Vučića i Bratislava Gašića. Razlog sukoba je bio izbor Vučevića za predsednika SNS-a, iako je to mesto "naciljao" sadašnji ministar unutrašnjih poslova.

Stoga nas uopšte ne iznenađuje fotografija koju je objavio Bratislav Gašić kako se nalazi u kol centru i poziva "kapilarne" glasače za lokalne izbore u Kruševcu.

- LJudi su naša najveća snaga, zato je važno da ih čujemo i razgovaramo sa njima. Za ovih 11 godina uradili smo mnogo, ali to nije dovoljno. Moramo da nastavimo dalje sa razvojem i borbom za bolji život i standard svih građana. Kruševac ne sme da stane! Srbija ne sme da stane - poručio je Gašić u objavi na Instagramu.

Svako ko se iole razume u stranačku strukturu zna da je kol centar na dnu stranačke hijerarhije. Dakle, Vučić je, evidentno, "zakucao" Gašića za dno. Uskoro treba očekivati reakciju sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA