Najnovije

SKANDAL: Voditeljka N1 opravdala napade na Milicu Đurđević u toku njene trudnoće, jer Đurđević nije branila gejeve (VIDEO)

Gostujući u emisiji jutarnjeg programa N1, lider Srpske stranke Zavetnici i prva na listi Nacionalno okupljanje, Milica Đurđević Stamenkovski ponovila je da je koalicija koju predvodi izložena isključivo napadima i od strane režimskih ali i sa opozicionih medija.

Milica Đurđević Stamenkovski (Foto: printskrin)

Ona je podsetila da je u toku njene trudnoće, koja je bila visokog rizika, bila izložena još gorim napadima, da su joj ispred kuće lepili grafite sa albanskim kečetom na glavi a ispred Narodnog fronta gde je svakodnevno odlazila zbog zdravstvenih razloga pisali podrugljive grafite.

“Da li je u istoriji srpskog parlamentarizma u neko napadnut u Narodnoj skupštini, u prilično specifičnim privatnim okolnostima, zdravstvenim okolnostima, kao što sam ja? Da li se sećate da je neko tako napadnut? Nijedna NVO koja se bori za ženska prava, za ljudska prava, koja svakoga dana ističe te parole se nije oglasila da konstatuje da je neko u petom mesecu rizične trudnoće napadnut od strane celokupnog političkog establišmenta”, rekla je Đurđević.

Na njemu konstataciju voditeljka je bez pardona uporedila napade na pripadnike LGBT populacijesa stanjem u kom se nalazila  u  predsednica Zavetnika, insinuirajući kako je zaslužila sve te napade jer se nije oglašavala kada je neki pripadnik LGBT populacije prebijen na ulici:

“A kada ste vi reagovali kada je prebijen neki gej na ulici, kada je dobio otkaz?”

Na šta je Đurđević odgovorila:

“Ali ja nisam nevladina organizacija koja zagovara ljudska prava.”

Pogledajte u snimku:

Izvor: Vaseljenska

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA