Najnovije

KRENULI ORGANIZOVANI NAPADI? Cela svita se okupila sa sve Vučićevićem na Pinku

Napadi na Dveri i Srpsku stranku Zavetnici su isključivo zbog rasta rejtigna dve pomenute stranke, koji očigledno smeta režimu Aleksandra Vučića, tvrdi Boško Obradović.

Nemilosrdi režimski mediji očigledno imaju novi zadatak, a to je frontalni napad na koaliciju između Dveri i Srpske stranke Zavetnici, smatra Obradović.

“Medijske klevete i gole laži posebno su se namnožile nakon što su Srpski pokret Dveri i Srpska stranka Zavetnici, uz podršku grupe istaknutih srpskih intelektualaca, pokrenuli Nacionalno okupljanje. Tada su svi razočarani birači vladajućeg režima dobili jasnu alternativu. Zbog toga danas celo jutro TV PINK organizuje program u kome smo izloženi neverovatnim medijskim napadima, a da kao i uvek nemamo pravo na njih da odgovorimo”, dodao je Boško Obradović u svom saopštenju.

Veliko je pitanje kakvi su simptomi ove naglašene akcije, ali kako stvari stoje, strah preovladava imajući u vidu da je prema istraživanjima posle koalicije Dveri i Srpske stranke Zavetnici, zabeležen veliki rast podrške koju građani pružaju ovim strankama.

“Međutim, sve to nas raduje jer to znači da Nacionalnom okupljanju iz dana u dan raste rejting i da birači napuštaju vladajuće stranke. Rodoljubi Srbije se očito vraćaju na čvrste patriotske pozicije koje predstavlja Nacionalno okupljanje i neće više da glasaju za SNS i SPS koje se odriču najsvetijeg dela naše državne teritorije zarad puta u EU po svaku cenu. Birači napuštaju SNS zato što su lagali da će braniti Srbe na KiM i državni teritorijalni suverenitet, a SPS zato što je postala prikolica SNS koja se ni za šta ne pita i ne odlučuje”, rekao je Boško Obradović.

Dragan J. Vučićević koristi svaku priliku da svoj zadatak ispuni do kraja, a za to pored svojih novina, koristi i Pink televiziju kako bi se obračunavao za političkim neistomišljenicima, tvrdi Boško Obradović.

“To je zapravo razlog očajničkih napada Dragana J. Vučićevića na mene lično čitavo jutro na TV PINK. Lako je biti hrabar kada imaš nacionalnu frekvenciju i dnevnu novinu pa možeš da se obračunavaš sa protivnicima vlasti, a da oni nemaju mogućnost da ti odgovore. Ali i to najbolje govori sa kim imamo posla. Sve to nas samo još više motiviše da nastavimo putem Nacionalnog okupljanja, nove državotvorne snage čiji rejting raste svakoga dana i čiji se uspeh na izborima 17. decembra ne može zaustaviti ovakvom negativnom režimskom propagandom”, dodao je Boško Obradović.

UKRAJINSKI GENERAL GROMOGLASNO: Kijev u panici, Rusi hvataju zamah, zapad uhvatio zamor

Izvor: Pravda.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA