Najnovije

SELAKOVIĆ MU DAO ORDEN PA RATNI VETERAN IZVADIO TRANSPARENT: "Kosmet je Srbija, Vučić je izdajnik", odmah je privden (VIDEO)

Zvezdan Ristić, nosilac ordena za Odbranu i bezbednost zasluženog tokom sukoba na Kosovu i Metohiji tokom 1999. godine, pozvan je na ceremoniju organizovanu u Hali sportova u Kuršumliji.

Međutim, nakon što je od ministra Nikole Selakovića primio boračku spomenicu, Ristić se okrenuo ka prisutnim veteranima i raširio natpis na kome je pisalo: “KOSMET JE SRBIJA, VUČIĆ JE IZDAJNIK”.

Iako je Ristićeva poruka izazvala odobravanje prisutnih raznih veterana koji su mu aplaudirali i potom čestitali, organizatori su bili potpuno van sebe!

Odmah nakon završetka ceremonije, Ristić, inače odbornik u skupštini opštine Kuršumlija i zamenik Nemanje Šarovića - predsednika “Pokreta LJubav,vera,nada”, ekspresno je priveden u lokalnu policijsku stanicu.

Kako saznajemo, Ristiću su od strane inspektora na teret stavljani "ugrožavanje bezbednosti, pretnje i pozivanje na nered", što je on decidno odbio i ostao pri svom stavu da je Vučić izdajnik a da dodela boračkih spomenika u toku predizborne kampanje predstavlja sramotu i neviđenu zloupotrebu. Posle davanja izjave, Ristiću ipak nije određen pritvor kako mu je prećeno već je pušten je na slobodu.

Izvor: Pravda.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA