Najnovije

SVE OVO JE PLANIRANO: Izrael i Ukrajina su povezani, biće sukoba na ulicama Srbije!

Ne bih rekao da Iran stoji iza napada Hamasa, i da su samo Iranci mogli osmisliti jednu takvu operaciju. Hamas je organizacija sa 20-30.000 pripadnika, znači, ako postoji uobičajen procenat genija među njima, onda imaju trista genija. Oni su imali potencijal da to organizuju, kazao je DŽon Bosnić, novinar, analitičar i savetnik, gostujući u emisiji Luča na kanalu Pravi odgovor.

Ipak, on kaže da su Palestinci mogli tražiti pomoć i od drugih.

- Miršajmer je rekao da je sve ovo planirano. A ima veze to šta se dešava u Izraelu i ono u Ukrajini. Znamo da su se 2.500 specijalaca vratili iz Kijeva u Izrael. Jedan specijalac vredi kao sto vojnika, a ovde imamo 2.500 specijalaca. Ako su se oni vratili, znači da je Izrael video potencijalni gubitak od Hamasa, kao deset puta važniju operaciju od Ukrajine, gde Izraelci podršavaju Zelenskog koji je Jevrejin – ukazao je on. 

Govreći o izborima i izbornim krađama i manipulacijama, rekao je da postoji zemlja u svetu u kojoj nema krađe izbora, a to je Estonija.

- To glasanje se zatvara preko „blokčejna“. Niko na planeti ne može otvoriti „blokčejn“. To ide anonimno od mašine na kojoj si glasao do centralnog kompjutera. To znači zatvaranje biračkih mesta u osam nula nula, a u osam nula jedan imamo rezultate izbora. Automatski – istakao je Bosnić. 

On je objasnio da je „blokčejn“ tako napredna tehnologija da se ne može prevariti. 
- Nijedan matematičar ni programer na planeti nije dobio ponuđenu nagradu od milion dolara da otvori „blokčejn“. To je „open source programing“. Desetine hiljada programera širom planete rade na programu, a ne znaju se međusobno i nemaju kontakte. To je anonimno grupno programiranje. Niko nigde nikada nije to otvorio – ističe Bosnić. 
Kako je rekao, kada se ovo usvoji, u budućnosti će biti generacija koja se uopšte neće sećati da je postajala krađa izbora u Srbiji. 

On je govorio o izborima u Americi naredne godine, i kako će Robert Kenedi odigrati ključnu ulogu u pobedi Trampa. Takođe, o sporazumu sa Vladom Gane u kom je učestvovao, gde je toj zemlji za koncesiju iskopavanja zlata ponuđeno 50 odsto, za razliku od Srbije koja ima rudnu rentu 3 odsto, a za zlato nula. Takođe, o japanskoj železnici u Africi koja će ići 600 kilometara na sat, gde će naš „soko“ sa svojom brzinom biti smešan. 

Takođe je govorio o neozbiljnosti Koštunice kad je radio intervju s njim, a o Vučićevim sastancima sa zapadnim zvaničnicima, kazao je da su svi ti sastanci snimljeni. Prema njegovim rečima, očekuje revolt i sukobe na ulicama Srbije. O svemu tome pogledajte na kanalu Pravi odgovor. 

Izvor: Pravda.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA